3a divisió FEF

Somiar és de franc

La Pobla serà campiona si guanya al camp de l'Europa i el Llagostera perd a Amposta

La Pobla de Mafumet afronta l'últim partit del curs amb la feina feta. Els de Kiko Ramírez han tancat la millor temporada de la història de l'entitat i, per primera vegada, s'han classificat per a la fase d'ascens a segona B. Tot i això, el filial grana encara ha de confirmar en quina posició acaba la lliga. Ara mateix es troba en segon lloc, i fins i tot pot acabar com a campió. Perquè això succeeixi ha de vèncer al camp de l'Europa i cal que el Llagostera perdi a Amposta. El que és segur és que un triomf els garanteix la segona posició. En cas de punxar, dependria dels resultats de Muntanyesa i Reus per saber si acaba segon, tercer o quart.

Per a l'enfrontament, el tècnic Kiko Ramírez perd Jordi Roca, que té un trencament als bessons i es perdrà almenys el primer partit de la fase d'ascens, i continua sense poder disposar de Julio Rico, que també tindrà molt complicat tornar en breu a l'equip. «L'objectiu és assegurar el segon lloc, i si podem ser primers, millor», assegura Ramírez, que apostarà per alguns no habituals per no arriscar els jugadors que tenen quatre targetes.

Els tarragonins estan acabant la lliga en un gran moment de forma, havent encadenat quatre victòries consecutives i deu partits sense conèixer la derrota. Per la seva banda, l'Europa tancarà el curs després d'un tram final decebedor. El conjunt escapulat ha llençat les oportunitats de disputar la fase d'ascens en les darreres jornades, en què ha encaixat quatre derrotes i només ha sumat dos empats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)