3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Un punt per a la història

Prescindeix del fet que el rival no s'hi juga res i sortirà a guanyar

El Llagostera, líder, serà campió de tercera si puntua al camp de l'Amposta

Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
«Crec que s'han fet bé les coses i el títol és el premi final a la lliga. Seria una cosa única per al club»
«Després de tantes jornades com a líder, seria una putada acabar segons pel ‘goal average'»
«Encara que ens valgui l'empat, no podem sortir a buscar-lo perquè podríem perdre. Hem d'anar a guanyar i si empatem no hi haurà cap problema»
Xevi Masferrer
CAPITÀ DEL LLAGOSTERA
«Hem de sortir com sempre: a guanyar el partit. Si estem bé, tenim moltes possibilitats de puntuar. No sé com els pot afectar que ells no s'hi juguin res»

En la segona temporada a tercera, el Llagostera té avui una possibilitat única: aconseguir el títol de lliga del grup cinquè. Els llagosterencs es van classificar per a la fase d'ascens fa quinze dies i avui un empat o una victòria els garanteix el títol. L'equip gironí es va desplaçar ahir fins a les Terres de l'Ebre i sortirà a guanyar avui (a les dotze) al camp de l'Amposta, que no s'hi juga res. «La jornada és complicada. És una final i juguem contra un equip lluitador, però no em canvio per cap altre rival», diu la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó.

Abans que una expedició del Llagostera se'n vagi demà a la tarda a Madrid per conèixer el rival de la fase d'ascens a segona B, l'equip ha d'enllestir la gran temporada puntuant al camp del catorzè classificat. Si el Llagostera (70 punts) perd, també podria quedar primer si la Pobla de Mafumet, segon amb tres punts menys (67), no guanya al camp de l'Europa, setè i que ja ho té tot fet aquesta campanya.

«Per recordar».

El capità del Llagostera, Xevi Masferrer, forma part de la quinzena de jugadors de la plantilla que no han disputat mai la fase d'ascens a segona B. Reconeix que la temporada de l'equip és «per recordar» i diu que no especularan. El Llagostera tindrà avui al migdia el suport d'una cinquantena de seguidors, que surten en autocar del camp de futbol a dos quarts de nou del matí.

La plantilla ha fet nit en un hotel de l'Ametlla de Mar

La plantilla del Llagostera va fer el viatge fins a les terres de l'Ebre ahir a les cinc de la tarda. Abans, a dos quarts de dues del migdia, l'equip llagosterenc va fer una sessió en què va preparar accions d'estratègia, i posteriorment va anar a dinar al restaurant Mas Roure. La plantilla, amb 22 jugadors –incloent-hi Pau i Giró, que no tenen fitxa, i els lesionats Òscar Álvarez i Javi Revert–, tècnics i part de la directiva, se'n va anar en autocar cap a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), on va arribar a les vuit del vespre. L'equip del Gironès ha fet nit en un hotel de l'Ametlla i avui cap a les deu del matí sortirà cap a Amposta (Montsià). La previsió és que l'equip dini a mig camí en el trajecte de tornada. Si tot va bé, podria haver-hi festa al vespre a la plaça Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)