Tato, Olmo, Cano, Salvador (Àlex Isern, 82'), Pociello, Iván Álvarez, Delmás (Remo, 63'), Guzmán, Segalés (Aitor González, 63'), Valdera i Rovira.

Fran, Joel Coch, Sbas, Alfons (Oribe, 67'), Ton Alcover (Boniquet, 76'), Bueno, Ousmane, Chechi, Alberto Benito, Aitor Casas i Fran Carbia.

1-0 (15') Rovira. 1-1 (27') Fran Carbia. 2-1 (56') Cano.

ÀRBITRE:

Navarro Giménez.
T.G.:
Als locals Salvador, Pociello, Delmás, Remo i Aitor González; i al visitant Ton Alcover.
T.V.:
Cap.

La Pobla de Mafumet va caure derrotada al camp de l'Europa en un partit intranscendent per als escapulats i que al filial grana li ha costat la segona posició. El filial grana, que finalment ha acabat tercer, va presentar un equip ple de jugadors suplents i amb quatre juvenils. Tot i això, va plantar cara en tot moment, però va anar sempre al darrere en el marcador.

En els primers quinze minuts, els graciencs es van avançar gràcies a una diana de Rovira, que va aprofitar una pilota morta a l'interior de l'àrea. La Pobla va reaccionar i Fran Carbia va demostrar el seu bon moment de forma fent el gol de l'empat poc abans del minut 30 de joc. En el segon temps, però, l'Europa va ser més incisiu i un servei de córner de Delmás va ser pentinat per Cano per fer el 2-1.