Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Primera pilota de partit per al Nàstic

Oliva considera que si el Nàstic venç a Valladolid estarà salvat, i ho veu «factible»

El tècnic grana no vol arribar a l'última jornada, a Ponferrada, amb els deures per fer

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«Si vencem a Valladolid estem salvats, és la primera pilota de partit. No és probable, però és factible»
«Estem en una situació de privilegi perquè depenem
de nosaltres. Tenim totes les possibilitats per salvar-nos»
«No m'agradaria viure un partit a Ponferrada amb els deures per fer»
«A Valladolid hem de mostrar el mateix treball i intensitat que amb el Betis»

Tres partits per jugar, tres punts de marge i el goal average favorable amb el primer equip en zona de descens, el Salamanca. Aquesta és una situació que permet que Joan Carles Oliva afirmi que el Nàstic té «totes les possibilitats» per salvar-se, tot i que el tècnic grana no vol que el seu equip es confiï ni que deixi la feina per a les dues últimes jornades contra els descendits Albacete i Ponferradina. Vol que se centri en el partit de dissabte al camp del Valladolid i avança que si el Nàstic guanya ja es podrà considerar salvat. Admet que la victòria grana «no és probable» perquè el Valladolid se la juga en la lluita per disputar la fase d'ascens, però afirma que és «factible». Si el Nàstic guanya i el Salamanca també derrota el Cartagena, es mantindran els tres punts de distància amb dos partits per jugar. El tècnic espera, després, una victòria contra l'Albacete, ja que no li faria cap gràcia jugar a Ponferrada sense haver assegurat la permanència. Segons Joan Carles Oliva, per obtenir la victòria al Nuevo Zorrilla, el Nàstic ha de mostrar l'actitud, el treball i la intensitat de la victòria de diumenge passat contra el Betis. És per això que tornarà a confiar, tal com va fer contra l'equip sevillà, en els jugadors més involucrats, que no s'amaguin.

Jugar abans o després del rival?

El Salamanca jugarà dissabte a les 6 de la tarda, just quan el Nàstic haurà acabat el seu partit contra el Valladolid. Oliva sap que aquest fet és una arma de doble tall: «Si hem guanyat, l'afectarà negativament, mentre que si perdem el motivarà.» És per això que la victòria al Nuevo Zorrilla seria doblement valuosa per al conjunt tarragoní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)