Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Ruz (Nàstic) ha tornat en el tram més important

Oliva vol jugadors amb caràcter per als partits decisius, i per això Ruz ha tornat

Manel Ruz
DEFENSA DEL NÀSTIC
«M'he estat preparant molt de temps, sabia que estava a punt i només calia esperar l'oportunitat, que va arribar en un gran partit»
«L'actitud que vam mostrar contra el Betis va ser boníssima. Amb actitud, agressivitat i motivació ja tenim molt de guanyat»

Manel Ruz es va lesionar fa vuit mesos en un genoll i no va tornar a jugar fins diumenge passat, contra el Betis. Era un partit molt important, però Oliva no va dubtar a fer jugar de titular el lateral dret valencià malgrat la seva llarga inactivitat, ja que el considera un dels jugadors més forts mentalment de l'equip. El tècnic del Nàstic vol jugadors amb caràcter, compromesos i que no s'arronsin, i Ruz respon a aquesta descripció. Oliva el va elogiar després del partit contra el conjunt andalús i en va valorar la gran capacitat per animar, motivar i mantenir atents els companys. Demà, a Valladolid, el jugador valencià mantindrà la titularitat al lateral dret en un altre partit important, tal com s'està veient en els entrenaments d'aquesta setmana. Ruz va explicar ahir que després de tornar a l'onze inicial contra el Betis es veu en condicions de continuar ajudant el Nàstic per dotar-lo de més agressivitat i ganes, condicions que, segons el defensa grana, permeten que un equip sigui més fort i difícil de batre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)