3a divisió FEF

LA POBLA DE MAFUMET-CONSTÀNCIA

Regularitat i solidesa a casa

El Constància d'Inca ha estat sempre entre els millors gràcies a fer del seu estadi un fortí

La Pobla de Mafumet s'enfrontarà en la seva primera participació en una fase d'ascens a segona B amb el Constància d'Inca. Un equip que ha acabat en la tercera posició del grup balear amb 78 punts, a només un del líder però també a les portes de quedar fora de la lluita per pujar. Els balears eren un dels ferms candidats a guanyar la seva lliga, però no ho han aconseguit per culpa d'una ratxa de tres derrotes consecutives en el tram final de la temporada, cosa que els ha deixat amb la sensació d'haver fallat en el seu objectiu. Tot i això, han estat un equip molt regular i des de la segona jornada no han abandonat les posicions de fase d'ascens. Un dels seus punts forts és la solidesa al seu estadi, on només han encaixat vuit gols i han perdut un matx.

El Constància té jugadors amb experiència a segona divisió B, molts dels quals han jugat en les últimes temporades a l'Atlètic Balears: els defenses Esteban, Rubio i Pau Pomar, o els davanters Llistó i Pedro Morales. També va passar pel conjunt de Palma la gran figura de l'equip, Lucas Pou, un davanter nascut a Suècia amb un gran olfacte golejador i que ha estat el golejador del grup balear en diverses ocasions. Aquesta temporada ha fet 18 gols i ha estat el tercer millor golejador de la seva lliga. Pou, a més, té l'anècdota que la temporada passada es va embutxacar 40.000 euros gràcies a fer un gol des del mig del camp en un concurs organitzat per una entitat bancària. Entre la plantilla del Constància també hi ha futbolistes amb un perfil tècnic, com és el cas de Luis Giménez, el capità de l'equip, un mig organitzador. Fins i tot hi ha tres jugadors, Nacho Martínez, Bernat Alomar i Joan Oller, que van jugar com a juvenils amb el Barça a divisió d'honor.

Capítol a banda mereix el seu entrenador, Nico López, possiblement el tècnic amb més experiència en la tercera balear. Enguany ha complert el seu partit número 600 a les banquetes després de 20 anys dirigint sempre equips de tercera i segona B. Va debutar amb el Sóller el 1990 quan només tenia 25 anys i també ha passat pel Poblenc, el Constància, l'Atlètic Balears, el Sa Pobla i el Montuiri. En aquest temps ha jugat vuit fases d'ascens a segona B assolint un únic èxit la temporada 96/97 amb el Sóller. En la primera etapa amb l'equip d'Inca va ser campió del seu grup la temporada 98/99.

LA PLANTILLA

NOM DEMARCACIÓ EDAT
Rafa Calderón
Porter 32
José Antonio
Vives
Porter 23
Bernat
Coll Defensa 26
Esteban
Muñoz Defensa 26
Gabriel
Guasp
Defensa 23
José
Sánchez Defensa ----
Pau Pomar
Defensa 23
Juan Martín
Rubio
Defensa 28
Bernat Alomar
Mig 24
Luis Giménez
Mig 25
Nacho Martínez
Mig ----
Guillermo
Nigorra
Mig 26
Pau Siquier
Mig 28
Víctor
Sánchez Mig 28
Rafeal
Ademola
Davanter 21
Andreu
Llistó
Davanter 37
Lucas Pou
Davanter 31
Mateu Ferrer
Davanter ----
Joan
Oller
Davanter 23
Pedro
Morales Davanter ----
Nico López
Entrenador 45
A casa
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
Constància 19 14 4 1 38 8
46
A fora
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
Constància 19 9 5 5 24 17
32
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)