3a divisió FEF

FASE D'ASCENS A SEGONA B

POBLA DE MAFUMET - CONSTÀNCIA

La Pobla de Mafumet té la porta de l'ascens oberta

La Pobla derrota el Constància (1-0) gràcies a un gol de Joel Coch

Els grana són superiors però no poden obtenir una diferència més gran

Els poblencs hauran de certificar la classificació la setmana que ve a Inca

ENTRENADOR DE LA POBLA
«És un bon resultat. Estic molt content amb tots els jugadors perquè han treballat molt»
«Anirem a Constància a guanyar el partit. Som joves i atrevits, i crec que allà farem algun gol»
Nico López
ENTRENADOR DEL CONSTÀNCIA
«Els primers minuts han estat igualats, però després la Pobla ha dominat fins que ha fet el gol»
«A casa nostra, amb un camp més gran, haurem de marcar»
00
titolet
Text

La Pobla de Mafumet es va avançar en la primera eliminatòria de la fase d'ascens a segona divisió B gràcies a la seva victòria contra el Constància d'Inca per 1-0 amb un gol de Joel Coch. El filial grana va ser superior al seu rival, que va plantar cara en tot moment, però no va ser capaç d'obtenir un avantatge més gran amb vista al partit de tornada de la setmana que ve a les Balears. Els de Kiko Ramírez, doncs, mantenen intactes les possibilitats d'avançar a la següent ronda en la primera ocasió que disputen una fase d'aquestes característiques.

En els primers minuts, la Pobla no ho va passar bé. Els d'Inca van saltar al terreny de joc amb molta intensitat i dificultant la sortida de la pilota dels joves jugadors grana. A poc a poc, però, es van espolsar la pressió rival i van començar a fer el futbol que més els agrada: tocar i tocar, tancant l'oponent en el seu terreny de joc i mirant d'entrar per les bandes. Especialment actiu va estar Xavi Boniquet des de l'extrem esquerre, desbordant constantment el seu marcador, Pau Pomar. Tot i això el partit estava igualat i el Constància mostrava perill en jugades d'estratègia o buscant el seu davanter de referència, Lucas Pou. La primera aproximació amb perill la van tenir precisament els d'Inca en un servei de cantonada que Bernat Alomar va rematar en el primer pal i que a punt va estar de significar un bon disgust per als nombrosos aficionats poblencs (18'). El segon ensurt va arribar uns quants minuts després, en una pilota perduda de Vélez en la zona de creació que va robar Lucas Pou, però que no va saber resoldre davant Antonio David (20'). A partir de la mitja hora, el panorama va canviar. El Constància, tancat al darrere, va començar a patir i Boniquet continuava fent de les seves. En una d'aquestes accions, l'extrem egarenc va fer una centrada cap a Fran Carbia, hiperactiu durant els 90 minuts, que va cedir per a l'arribada de Joel Coch i amb un xut sensacional des de la frontal va inaugurar el marcador (35').

En el segon temps la intensitat va baixar, fruit del desgast físic, i això va fer que les arribades fossin més escasses. La més clara va ser per a Fran Carbia, que va recollir una passada llarga i va encarar el porter Vives, que el va fer caure fora de l'àrea, cosa que va comportar una targeta groga (57'). Els visitants, més desdibuixats, només creaven perill en jugades a pilota aturada, unes situacions que la Pobla haurà de revisar amb vista al partit de tornada. De fet, Antonio David va haver d'intervenir en un cop de cap de Pau Pomar per evitar l'empat (69'). Oribe i Bueno haurien pogut fer el segon en un parell de xuts des de la frontal que van sortir fora, i en els darrers minuts el matx es va embrutar per culpa d'una dura entrada de Guasp sobre Alberto Benito que li va suposar la vermella directa (85') a ell i al seu entrenador, per protestar.

La setmana que ve, doncs, la Pobla haurà de defensar aquest mínim avantatge si vol accedir a la segona eliminatòria.


Kiko Ramírez

POBLA DE MAFUMET
1
CONSTÀNCIA
0
POBLA DE MAFUMET:
Antonio David, Alberto Benito, Aleix Coch, Fran Vélez, Ñoño, Joel Coch, Cristino (Sebas, 76'), Alfons, Boniquet (Ton Alcover, 79'), Oribe (Bueno, 67') i Fran Carbia.
CONSTÀNCIA:
Vives, Pau Pomar, José, Muñoz, Guasp, Luis Giménez, Bernat Alomar, Andrés (Nigorra, 66'), Rubio, Mateo Ferrer (Martínez, 61') i Lucas Pou (Pau Lluís, 81').
GOLS:
1-0 (35') Joel Coch.
ÀRBITRE:
Martínez Turo.
T.G.:
Als locals Oribe i Antonio David; i als visitants Rubio, Vives, Luis Giménez, Nigorra i Pau Pomar.
T.V.:
Vermella directa al visitant Guasp (85') i al tècnic Nico López.

Joel Coch entra en la història

El gol de Joel Coch en el minut 35 del partit d'ahir serà recordat per sempre més en el si de la Pobla de Mafumet, ja que es tracta de la primera diana d'un jugador poblenc en una fase d'ascens a segona divisió B. La diana, a més, serveix per obtenir la primera victòria dels tarragonins en una eliminatòria per pujar de categoria i els obre les portes a disputar la propera ronda. Abans, però, toca rematar la feina la setmana que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)