3a divisió FEF

FASE D'ASCENS A 2a DIVISIÓ B

LA POBLA DE MAFUMET

En territori estrany

La Pobla es jugarà la classificació al Nou Camp d'Inca, un camp envellit

La Pobla de Mafumet es jugarà la seva continuïtat en la fase d'ascens a segona B diumenge en un escenari molt particular. Es tracta del Nou Camp d'Inca, una instal·lació que mai ha estat del tot aprofitada i que actualment no es troba en les millors condicions.

L'estadi del Constància és, actualment, el tercer camp en actiu més gran de les illes Balears, només darrere de l'Iberostar Estadi del Mallorca (23.000 espectadors) i l'Estadi Balear, de l'Atlètic Balears de segona B (17.000). L'antic camp del Mallorca, el Lluís Sitjar, fa quatre anys que està en desús i es troba en unes condicions lamentables tot i tenir capacitat per a 18.000 persones.

Al Nou Camp d'Inca hi caben 10.000 espectadors i es va inaugurar el 1964, quan l'equip gaudia de la seva segona etapa a segona divisió. Tot i la bona situació esportiva de l'època, va ser una obra faraònica en relació amb les necessitats del club. S'ha de tenir en compte que llavors la ciutat d'Inca tenia una població d'unes 14.000 persones –avui dia voreja els 30.000 habitants–. Aquesta desmesurada proporció ha fet que l'estadi no s'hagi omplert gairebé mai. De fet, la darrera vegada que va presentar un molt bon aspecte va ser la temporada 1986/1987, quan els balears jugaven, com fan ara, la fase d'ascens a segona B. Des d'aleshores, la instal·lació s'ha anat degradant fruit del pas del temps i dels pocs recursos econòmics per a la seva correcta conservació. De fet, la darrera gran remodelació va ser a finals dels anys noranta, quan es va instal·lar una coberta a la zona de tribuna. En les darreres temporades, a la zona central de la tribuna s'hi han col·locat seients individuals amb els colors blanc i negre de l'equip.

Tot i això, en general el camp presenta un aspecte molt envellit i, segons com, una mica fantasmagòric. Aquesta temporada en comptades ocasions s'ha arribat als 1.000 aficionats a la graderia, fent que l'ambient en els partits a casa del Constància no siguin precisament gaire adversos per a l'equip contrari.

El pla de viatge de la Pobla de Mafumet

La Pobla marxarà cap a les Illes dissabte al migdia des de l'aeroport del Prat i tornarà diumenge a la nit després del partit. El desplaçament es farà juntament amb l'afició, que té temps fins dijous al migdia per apuntar-s'hi trucant a les oficines del club (977 840 948). El preu és de 260 euros i inclou el vol, hotel en règim de pensió completa i el desplaçament des de l'aeroport fins a Inca. En cas que hi hagués problemes amb el volcà islandès i el núvol de cendra, el viatge es faria en vaixell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)