3a divisió FEF

FASE D'ASCENS A SEGONA B

CONSTÀNCIA-LA POBLA DE MAFUMET

La Pobla de Mafumet arribarà fins a les últimes instàncies per demostrar que no va cometre alineació indeguda

El CSD denega la cautelar a la Pobla, que és a Inca tot i que sap que el partit no es jugarà

El club aixecarà acta notarial de la presència al camp i demà presentarà un altre recurs

Yago Aguilar
DIRECTOR DEL FUTBOL DE BASE DEL NÀSTIC
«Ens dol no jugar perquè creiem que és el que tocava. Després, ja hauríem buscat raons i solucions»
«El partit no es jugarà, però viatgem perquè considerem que és el que hem de fer»
«Tenim una gran sensació d'impotència. Ha sigut inesperat, un cop dur. Tot i això, intentarem recórrer a les instàncies necessàries»

El Consell Superior de l'Esport (CSD), a través del comitè estatal de disciplina esportiva, va denegar ahir la suspensió cautelar que el Nàstic i la Pobla de Mafumet havien demanat per a la sanció imposada per la federació espanyola, que dóna per perduda a l'equip poblenc l'eliminatòria d'ascens a segona B contra el Constància per l'alineació indeguda d'Alberto Benito en el partit d'anada, disputat dissabte passat a la Pobla (1-0). Sense la cautelar, no hi haurà partit a Inca, però l'expedició de la Pobla de Mafumet va viatjar ahir a Mallorca i avui estarà a l'estadi a les cinc de la tarda, que és l'hora prevista per començar el partit. El club grana aixecarà acta de la seva presència al terreny de joc –els àrbitres no hi seran perquè la FEF ja els ha comunicat que no cal que s'hi desplacin i el Constància, probablement tampoc– i, a partir d'aquí, continuarà insistint que no ha comès cap irregularitat en la tramitació de la fitxa de Benito i de tres futbolistes més que es troben en la mateixa situació –Fran Carbia, Chechi i Aitor Casas–, tot i que no apareixien en el recurs presentat pel Constància. Demà dilluns,presentarà un recurs potestatiu de reposició al CSD.

El Nàstic i la Pobla de Mafumet asseguren que quan al mes de gener van haver de resoldre un defecte en la llicència dels quatre jugadors –tots en edat juvenil– per tal que poguessin jugar a tercera divisió van seguir les indicacions de la federació catalana, que els va assegurar que primer havien de ser donats de baixa abans de procedir a la rectificació. Aquest procés, però, no està avalat per la federació espanyola, que assegura que quan un jugador ha estat donat de baixa d'una categoria no hi pot tornar a jugar.

La Pobla pretenia jugar avui la tornada encara que, posteriorment, no pogués revocar la decisió federativa. Ara, en canvi, si el CSD donés la raó al club tarragoní –poc probable–, el partit s'hauria de jugar abans del cap de setmana vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)