3a divisió FEF

La Pobla fa acte de presència

El filial grana es presenta a Inca, aixeca acta notarial i lamenta les formes del Constància

La Pobla de Mafumet es va presentar ahir a les 5 de la tarda al camp del Constància d'Inca per disputar la tornada de la primera eliminatòria d'ascens a segona B, tot i que el partit no es va jugar. La FEF va donar divendres l'eliminatòria per perduda al conjunt grana per l'alineació indeguda d'Alberto Benito en l'anada (1-0). La Pobla de Mafumet, però, va aixecar acta notarial de la seva presència a l'estadi –no hi havia ni els locals ni els àrbitres– perquè considera que no ha comès cap irregularitat –assegura que va fer cas a les indicacions de la FCF per resoldre un defecte de forma en la fitxa de Benito i tres juvenils més perquè poguessin jugar a tercera, un procés no avalat per la FEF– i perquè continua intentant que la sanció sigui revocada. Tot i que apel·lació va ratificar la decisió de competició i que el Consell Superior d'Esports (CSD) va denegar la cautelar que la Pobla havia demanat per poder disputar el partit, el club insistirà avui presentant un recurs potestatiu de reposició al CSD.

Molestos amb el Constància.

El filial grana, a més, s'ha molestat amb el club balear per la manera com els van tractar ahir a la tarda. En veure l'arribada dels poblencs, el personal del club balear els va tancar la porta als nassos i van penjar la resolució del comitè; mentre des de dins, els feien fotos. A la cantonada del carrer, a més, hi havia una patrulla de la policia local. Segons la Pobla, aquest comportament dista molt del que van tenir ells amb el club balear fa una setmana, quan els van cedir les instal·lacions del Nàstic per entrenar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)