3a divisió FEF

FASE D'ASCENS A 2a B

P. DE MAFUMET

El Constància vol ara una indemnització

El Constància ha sol·licitat a la federació espanyola una indemnització econòmica perquè no s'ha disputat el partit de tornada de l'eliminatòria d'ascens contra la Pobla de Mafumet –a causa de l'alineació indeguda dels tarragonins en l'anada denunciada pels mallorquins–. El comitè d'apel·lació ha admès a tràmit la denúncia i, segons estableix el codi disciplinari, la indemnització es calcula basant-se en la mitjana de les recaptacions anàlogues de les dues temporades anteriors.

El president de la Pobla de Mafumet, Josep Mir, qualifica la situació com a «surrealista». «S'està creant una rivalitat entre els dos equips molt negativa. Que Déu vulgui que no ens tornem a trobar mai més en cap competició», afirma Mir, que afegeix: «Potser ara ens tornen a enviar un escrit demanant-nos disculpes per haver posat aquesta nova denúncia, i ens diran que ho havien de fer.» Josep Mir assegura que «en la vida cal tenir categoria, i el Constància encara ha de buscar al diccionari el significat d'aquesta paraula». Mentrestant, la Pobla continua lluitant per demostrar que si va cometre alguna irregularitat va ser perquè va seguir les indicacions de la federació catalana. Ha recorregut al Consell Superior de l'Esport i, si convé, anirà a la justícia ordinària. El Constància comença demà la segona eliminatòria contra l'Alhaurín Torre malagueny.


«Que Déu vulgui que no ens tornem a trobar mai més en cap competició», afirma Josep Mir

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)