2a divisió A

2a DIVISIÓ A

Borja farà les maletes

El Girona prescindeix de l'extrem, insatisfet perquè ha jugat poc

Ofereix la renovació per un any a Moha, que se sent a gust al club

En la roda de premsa conjunta d'Albert Serra i Xavi Julià, el director general esportiu del Girona va anunciar que l'extrem Borja Sánchez farà les maletes. El jugador castellà, de 24 anys, no ha tingut el debut somiat a segona A perquè ha jugat poc (22 partits, dels quals 2 de titular, i 520 minuts). «No me'n vaig content. El grup és meravellós, però individualment no ha estat un any bo», reconeixia Borja just després del Girona-Còrdova. En canvi, el Girona vol que Moha renovi.

Borja va brillar en el segon temps del Girona-Osca de copa. Però allò va ser l'excepció perquè l'exjugador del Dénia ha tingut un pas discret per Montilivi, encara que és cert que ha tingut escassa confiança de Raül Agné. «Amb més minuts, hauria aportat molt a l'equip. El mister ha cregut oportú tenir-me'n una mica al marge i li agraeixo els minuts que he jugat. Potser se'm tanquen les portes de segona A perquè he jugat poc, però jo confio en mi», comenta Borja.

Borja és el setè jugador del Girona de la plantilla 2010/11 que ja sap que no continuarà, igual que Serra, Noguerol, Kiko Ratón, Ángel, Keko i Víctor Curto. El vuitè podria ser el mig navarrès Adrien Goñi, fitxat al gener i amb contracte fins al 2013.

Cessió per a Goñi?

Xavi Julià va explicar ahir que, depenent dels fitxatges que facin, Goñi podria ser cedit. L'exjugador de l'Athletic de Bilbao B només ha jugat 9 minuts, contra el Barça B. En canvi, Moha, de 33 anys, podria començar la tercera temporada a Montilivi si l'oferta del Girona el satisfà. «Jo estic a gust aquí», deia ahir al matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)