Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

El Nàstic fa oficial la renovació de Joan Carles Oliva

Les negociacions s'han allargat més del que s'esperava, però com es preveia, Joan Carles Oliva continuarà sent l'entrenador del Nàstic la temporada vinent. Després de la reunió que va mantenir ahir el consell d'administració, i que va servir per donar llum verd a la seva continuïtat, el tècnic lleidatà va signar la seva renovació amb el conjunt tarragoní per un any, amb un augment d'un 15% en la seva fitxa, així com en la del segon entrenador, Ismael Mariani. La resta del cos tècnic es donarà a conèixer en els propers dies.

Oliva ha estat el principal artífex de la permanència del conjunt grana, al qual va agafar cuer i l'ha mantingut fora del descens durant les últimes dotze jornades. Un cop signada la renovació i acompanyat pel president, José María Fernández, i pel director esportiu, Josep Maria Nogués, va assegurar que afrontarà aquest segon curs a Tarragona «amb la mateixa il·lusió o, fins i tot, més que el primer dia». Pel que fa a la confecció de la plantilla, el tècnic va tornar a confirmar que l'objectiu és mantenir el bloc que ha assolit la salvació: «Hem de mirar què tenim i quins jugadors continuen; i a partir d'aquí, mirar enfora però sense córrer, perquè l'estiu serà llarg per a tots els equips.»

Els jugadors ja cobren.

Fernández també va anunciar que el club ja ha pagat a la plantilla les nòmines endarrerides del març i l'abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)