Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Inventiva per aturar la davallada d'abonats del Nàstic

Envaeix el camp. Si som més som millors és el lema, inspirat en l'invasió del dia de l'Albacete, de la campanya de captació d'abonats per al curs 2011/12 que va presentar ahir el Nàstic i que vol aturar la davallada constant de socis dels últims cinc anys: dels 12.200 de primera als 4.900 actuals. Entre les iniciatives de la campanya destaca la que té el títol de Les derrotes es paguen, que permetrà que els socis que la temporada passada van assistir a algun dels cinc partits perduts pel Nàstic a casa –i que ho sol·licitin quan renovin el carnet– tinguin un descompte de 5 euros per derrota. A més, cada abonat que en porti un de nou tindrà un 40% de descompte en el seu carnet. El que en porti dos, tindrà la renovació gratuïta. També hi ha descomptes per a aturats, per a famílies nombroses i per a unitats familiars, es crearà una grada jove a la zona que hi ha destinada a l'afició rival –que serà reallotjada a la preferent superior– i tots aquells que renovin el carnet durant la primera setmana de juliol podran jugar un partit de futbol al Nou Estadi el 9 de juliol. Els preus per a aquesta campanya es mantenen: 420 euros a tribuna, 295 a preferent i 195 als gols. Els joves de 13 a 17 anys i els majors de 65 tenen descompte: 270 euros a tribuna, 180 a preferent i 130 als gols. El carnet és gratuït per als menors de 12 anys i, com a novetat, s'ha creat el carnet de transició per als que tenen entre 12 i 13 anys: 50 euros.

Cobrament per error.

El Nàstic es va disculpar ahir per haver cobrat ja la quota de la temporada 2011/12, a causa d'un error administratiu, als socis que la tenien domiciliada i va instar els afectats a retornar el rebut sense cap càrrec addicional.


Els socis que van assistir a una derrota el curs passat rebran 5 euros i qui porti dos nous abonats, la renovació gratuïta

Mario Bermejo, objectiu per a l'atac

El Nàstic, que vol fer retocs puntuals per reforçar el bloc de la temporada passada en una plantilla més curta, s'ha fixat en l'experimentat davanter de 32 anys Mario Bermejo (33 partits i 8 gols aquesta temporada al Xerez) per reforçar l'atac, tot i que també té a l'agenda el croat Mate Bilic (Sporting). Mario Bermejo, que acaba contracte amb el Xerez, també és pretès pel Deportivo, l'Almeria i l'Hèrcules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)