2a divisió A

FUTBOL / 2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Julio Rico fa el salt

El defensa andalús, fins ara a la Pobla de Mafumet, jugarà el curs vinent al Nàstic

Julio Rico formarà part de la primera plantilla del Nàstic la temporada que ve. El defensa andalús, que aquesta temporada ha jugat 33 partits i ha fet 7 gols amb la Pobla de Mafumet –ha estat el tercer màxim golejador de la plantilla darrere de Virgili i Fran Carbia, tot i ser lateral dret–, signa amb el club grana per dues temporades. Format en els equips inferiors del Betis, el defensa sevillà va fitxar pel Real Madrid C en l'etapa de juvenil, abans d'aterrar a la Pobla de Mafumet, i ara, amb només 22 anys, se li obren les portes de segona A.

El 12-J, retorn a la feina.

El dia 12 de juliol, la primera plantilla del Nàstic començarà oficialment la pretemporada. Durant aquesta primera setmana, els homes de Joan Carles Oliva s'entrenaran a Tarragona i el dia 18 a la tarda l'equip marxarà a fer una estada a Rialp. L'hotel Condes del Pallars de Rialp tornarà a ser el quarter general dels grana un any més. Els tarragonins s'estaran al Pallars durant una setmana i el dia 25 tornaran a terres tarragonines. Durant l'estada es jugarà un amistós contra el Balaguer i el dia 30 es jugarà un altre amistós contra el Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)