2a DIVISIÓ A

GIRONA

Gols i detalls en el primer test

El Girona supera amb comoditat l'Escala, que perd gas i oposa ben poca resistència

Juanlu va fer tres assistències, el jove Sergi va marcar tres gols i Dani Nieto, dos

Antonio Rodríguez «Rodri»
2n ENTRENADOR DEL GIRONA
«Era una primera presa de contacte, per competir una mica. Els gols? No hem de treure les coses de context»
«Mirem que es vagin assimilant conceptes, agafar forma i idees sobre la manera de jugar»

No es tractava de treure conclusions ni de comparar el resultat amb el que va aconseguir el Barça B a l'Escala (0-8), però els partits sempre agraden als jugadors, i els del Girona van resoldre amb comoditat el primer de la pretemporada, just abans de començar l'estada a Navata. Hi va haver gols i bons detalls, com el desequilibri de Juanlu Hens, i també poca exigència al darrere.

En el primer onze, Agné hi va situar tres fitxatges (Richy, Dani Nieto i Benja), a més dels joves Padilla i Rafa Muñoz. Biancucchi, amb molta activitat al principi, va tenir la primera ocasió amb un xut de falta amb rosca al travesser (5'). Al davant, van començar Benja i Dani Nieto, actiu i el més inspirat davant la porteria. El jugador cedit per l'Espanyol va fer el 0-1 en aprofitar una passada a l'espai i el 0-2 després d'una bona acció de Benja. L'Escala hauria pogut marcar poc abans del descans, amb una falta de Carlos i un xut defectuós, davant de porteria, de Jonas.

Ja en la segona part, dos fitxatges més –Juanlu i Gaizka Saizar– van ser els protagonistes del 0-3. L'extrem, de fet, va regalar dues assistències més –al jove Sergi Moreno, fitxat del Reus juvenil– i va tenir temps de fer el seu primer gol com a jugador del Girona. La golejada la va tancar Sergi, que va completar una actuació molt productiva amb una bonica jugada que va significar el seu tercer gol del vespre.

L'ESCALA
0
GIRONA
7
L'ESCALA:
Donjó, Deulofeu, Pau Ribas, Alexis, Arnau, Botxi, Òscar Rodríguez, Melitón, Jonas, Manu i Carlos Jiménez. (Mahillo, Mir, Hèctor Goria, Salam, Abel, Jeremi, Ferrer, Omar, Sergi Molina, Dani Chaves i Kevin Alonso).
GIRONA:
Dani Mallo, Jose, Migue, Richy, Juncà, Padilla (Goñi, 40'), Dorca, Biancucchi, Rafa Muñoz, Dani Nieto i Benja. Segona part: Santamaría, Luso, Richy, Migue, Moha, Jandro, Tébar, Goñi, Juanlu, Gaizka Saizar i Sergi.
GOLS:
0-1 (18') Dani Nieto. 0-2 (29') Dani Nieto. 0-3 (55') Gaizka Saizar. 0-4 (58') Sergi. 0-5 (73') Sergi. 0-6 (78') Juanlu. 0-7 (82') Sergi.
INCIDÈNCIES:
Uns 350 espectadors al municipal de l'Escala. El Girona va jugar amb la samarreta suplent negra i pantalons vermells. El club va repartir tríptics per captar abonats, amb un escrit de reclam firmat pel defensa Jose Martínez. El president, Ramon Vilaró, i el vicepresident Joaquim Boadas van veure el partit al costat del president de l'Escala, Rafael Sabadí.

Noranta minuts als centrals Richy i Migue

El Girona va presentar dos onzes gairebé diferents en cada part, amb l'única excepció de l'eix de la defensa. Agné hi va mantenir Richy i Migue, els únics jugadors que van jugar els 90 minuts. El vallesà, tot i que és candidat a ocupar el lateral esquerre –sense cap de pur en la plantilla– va jugar al mig. Al costat, s'hi van situar David Juncà en la primera meitat i Moha en la segona. A més dels lesionats Acuña i Robert, no van jugar Rigo, Chechu, Tortolero i Hiroshi, amb molèsties diverses.