2a divisió FEF

El Lleida esmena al final la tebiesa defensiva

2a divisió B. El Lleida Esportiu mostra la cara més combativa a València i arrenca un valuós empat tot i encaixar, una altra vegada, tres gols

VALÈNCIA M. 3


LLEIDA ESP.3


El Lleida Esportiu va salvar un punt en un partit força atípic. Els lleidatans van veure com el col·legiat els assenyalava dos penals a favor i expulsava dos futbolistes locals, fet que va ajudar els d'Emili Vicente a refer-se de les facilitats defensives que havien ofert i que la jove promesa Paco Alcácer va aprofitar fins a tres cops.

El Lleida va començar molt bé, amb dues bones oportunitats de Jesús Imaz (molt actiu en atac) i Javi Ballesteros. Després d'un xut del primer que va sortir a prop de l'escaire, la intensitat del partit va decaure una mica, tot i que això no va ser obstacle perquè Cristian, un cop complerta la mitja hora, assistís Alcácer, que va creuar la pilota lluny de l'abast de Víctor (1-0). Injustament, els blaus van marxar als vestidors amb una derrota parcial en el marcador.

Després de la represa, tot va girar en contra dels locals, que a banda de veure com Pol i Montoro marxaven lesionats, van veure com el hat-trick completat per Alcácer no servia per aconseguir la victòria. El Lleida va igualar l'enfrontament dos cops, primer amb un penal transformat per Verdú i després gràcies a una segona pena màxima convertida de nou pel defensa i que va encrespar els locals. Ja en el tram final, amb el Mestalla jugant amb nou, Jorge Giménez va posar una pilota al cap de Ballesteros perquè fes el 3-3 definitiu.

VALÈNCIA MESTALLA: Saúl, Carles Salvador, Tano, Pol (Robert, 54'), Salva Ruiz, Eldín (Marc Castells, 52'), Portu, Montoro (Carles Gil, 59'), Miñano, Cristian i Paco Alcácer. LLEIDA ESPORTIU: Ibáñez, Pau, Jeson, Mikel Azparren (Dani Pujol, 71'), Verdú, Méndez Canario, Jaume, Massana (Pere Milla, 79'), Jesús Imaz (Jorge Giménez, 54'), Eizaguirre i Ballesteros. GOLS: 1-0 (31') Paco Alcácer. 1-1 (67') Verdú, de penal. 2-1 (71') Paco Alcácer. 3-1 (72') Paco Alcácer. 3-2 (76') Verdú. 3-3 (85') Ballesteros. ÀRBITRE: Gallego Gambín (col·legi murcià). Va amonestar els locals Carles Salvador, Paco Alcácer i Miñano, i els visitants Méndez Canario, Azparren, Asier Eizaguirre, Pere Milla i Pau. Va expulsar els locals Salva Ruiz per vermella directa (66') i Castells (77') per doble groga.

Emili Vicente: “L'actitud de l'equip és molt positiva”

L'entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, va sortir força satisfet del rendiment que van oferir els seus homes a la ciutat esportiva de Paterna. “Crec que l'equip ha estat bé en moltes fases del partit, sobretot en la primera mitja hora, però després ha arribat l'1-0 i el joc s'ha equilibrat”, va manifestar el tècnic de la Seu d'Urgell. Vicente hi va afegir que el rival d'ahir “té jugadors de gran qualitat tècnica”. “Sabíem que seria un partit difícil. Jo crec que millorarem amb el pas dels partits”, hi va afegir. És clar que on ha de tenir lloc aquesta millora és en l'aspecte defensiu, ja que l'equip ha encaixat sis gols en dos partits, però el preparador es queda amb l'actitud global: “Hem donat la cara fins al final, l'actitud és molt bona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.