Més futbol

Encantats de la copa

Futbol. El davanter Enric Pi diu que hi ha molta competitivitat en la plantilla del Llagostera i que jugar més partits en la competició del KO és beneficiós

El Llagostera assaboreix la primera victòria de la temporada –el 4-2 de dimecres contra l'Olímpic de Xàtiva–, que li dóna, a més, l'accés a la segona eliminatòria de copa. Després de dues derrotes en la lliga, els llagosterencs rebran dimecres el Cerceda, de tercera, disposats a allargar el seu periple en la competició del KO. El davanter Enric Pi, autor de l'1-0 contra l'Olímpic, troba beneficiós que l'equip continuï endavant en la competició. “Volem jugar com més partits millor i no suposa cap problema. Potser seria diferent que fóssim a l'abril, però ara no ens molesta jugar tants partits.”

El granollerí Enric Pi forma part de la quinzena de fitxatges que ha fet el Llagostera després de l'ascens. Va jugar en el debut contra l'Ontinyent en la lliga (1-3), però va descansar al camp de l'Atlètic Balears per unes molèsties (2-0). En la victòria en la copa, va disputar els 90 minuts i va fer l'1-0 (32'). “La copa no et dóna més oportunitats en cas de derrota i, per això, haver guanyat l'Olímpic de Xàtiva ens permet continuar endavant i tenir més partits.”

Pi, de 28 anys, havia jugat a 2a B amb el Mallorca B, el Cartagena, el Lanzarote i el Sant Andreu, i és un dels davanters de l'equip llagosterenc, juntament amb Marc Mas, Uri, Virgili i David Costa.

L'entrenador, Oriol Alsina, per la seva banda, qualifica d'“important i d'històrica” la victòria contra l'Olímpic de Xàtiva, que serà rival en la lliga demà mateix a la tarda (a les 6), però no es refia del Cerceda gallec, botxí del Tenerife (2-0). “Mentalment els jugadors poden pensar que serà més fàcil el Cerceda que el Tenerife, però no és així.”

El premi econòmic

A Llagostera hi ha molta il·lusió de superar dues eliminatòries més –la de dimecres contra el Cerceda i una altra– per tenir la possibilitat d'enfrontar-se a un equip de primera divisió. La victòria contra l'Olímpic suposarà 17.000 euros d'ingressos per a les arques del Llagostera. La setmana que ve, a banda del Llagostera, que juga dimecres, igual que el Girona, el Nàstic, el Sabadell i el Sant Andreu també tindran partit de copa.

LES FRASES

Som vint-i-dos jugadors. Jugar ara més partits entre setmana no és cap problema. Una altra cosa seria que ja fóssim a l'abril
Mentalment els jugadors poden pensar que el Cerceda serà fàcil, però no és així
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
No mereixíem la derrota en els dos partits de lliga i amb el 4-2 ens vam treure l'espina
Enric Pi
DAVANTER DEL LLAGOSTERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)