Nàstic

No tot són males notícies al Nàstic, que recupera Morán

Un raig de llum. El madrileny podria reaparèixer dissabte a Riazor i insta la plantilla a fer un pas endavant per sortir d'aquesta situació

El Nàstic viu immers en una situació de crisi, a causa dels mals resultats de l'equip, que és penúltim amb només tres punts, però no tot són males notícies. I és que ahir, un dels homes forts de la plantilla, Fernando Morán, es va tornar a entrenar amb el grup després d'haver estat baixa les últimes setmanes per una pubàlgia. El madrileny, una de les peces clau les dues últimes temporades en el conjunt grana, només ha pogut jugar un partit aquest curs, en la primera jornada contra el Valladolid. És per això que la seva probable tornada a l'equip dissabte a Riazor contra el Deportivo s'entreveu com un raig d'esperança entre la foscor en què està instal·lat aquests dies el club tarragoní. Morán, a més, pot no ser l'únic jugador que recuperi Joan Carles Oliva per al pròxim partit, ja que Tuni, que diumenge passat ja va tenir possibilitats d'entrar en la convocatòria, com va reconèixer el mateix tècnic, també podria ser una altra de les novetats. De fet, ahir Oliva va poder treballar amb un total de vint homes. Només van faltar els lesionats encara de llarga durada Mairata i Juan Domínguez, i Raúl Fuster i Álvaro Rey, que molt aviat podrien estar ja disponibles.

Assumint el paper d'un dels líders del vestidor, ahir Fernando Morán va parlar clar sobre la situació de l'equip, però també del futur de Joan Carles Oliva, que dependrà del que faci el Nàstic a la Corunya. “Acumulem un parell d'anys complicats, i això no és res nou, i Oliva és un gran entrenador i jo confio molt en ell, ja que sap com portar aquestes situacions”, va afirmar el jugador de 35 anys, que també exigeix una reacció a la plantilla: “Som una mica els jugadors els que hem de fer un pas endavant, ja que independentment de qui entreni l'equip o qui dirigeixi el club, si nosaltres no pressionem, no defenen, no ens desmarquem, és complicat guanyar partits, i sincerament crec que tots hem de donar una mica més.”

Pel que fa a la seva possible tornada a l'equip i a la de més jugadors, Morán creu que l'augment de competència pot ser un argument per creure més en l'equip: “Quants més siguem, més opcions tindrà l'entrenador per fer diverses variants; i també li anirà bé que hi hagi competitivitat per fer-se un lloc en l'equip.”

Més autocrítica

Fernando Seoane també va fer autocrítica i va assegurar que ells són els màxims responsables del mal moment de l'equip: “En una situació així en què els resultats no acompanyen, els principals culpables som els jugadors, tot i que tothom té culpa i està repartida, però és clar que els que sortim a jugar i els que hem de donar la cara i fer les coses bé som nosaltres”.

Acumulem un parell d'anys complicats, no és nou. Oliva és un gran entrenador i jo hi confio molt, ja que sap com portar aquestes situacions
Som els jugadors els que hem de fer un pas endavant; sincerament, crec que tots hem de donar una mica més

Avui, partit de veterans al Nou Estadi

X.S.

El Nàstic s'entrenarà avui al Nou Estadi, i després, a les 12 del migdia, els veterans del Nàstic s'enfrontaran (45 minuts cada partit) amb els veterans del Barça i l'Espanyol, amb motiu del 125è aniversari del club grana. Per part de l'agrupació que presideix Romà Cunillera, jugaran, a més del debutant Ismael Irurzun, els ja habituals Pinilla i Naranjo. Pel conjunt blaugrana, entrenat per Josep, Cuca, Palau, alguns dels convocats són Robert, Serer, Moragues, Arpón i Angoy. En les files blanc-i-blaves, hi seran Lardín, Marañón i Gallart. L'entrada serà gratuïta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)