Nàstic

Álvaro Rey ja s'entrena, però “amb precaució”

Nàstic. L'extrem ha estat dos mesos de baixa i no descarta entrar dissabte en la convocatòria

Álvaro Rey es va entrenar ahir amb normalitat amb la resta de la plantilla del Nàstic –que va tornar a la feina per preparar el partit de dissabte a la tarda contra l'Hèrcules al Nou Estadi– després de superar la lesió que l'ha mantingut més de dos mesos fora de l'equip. L'extrem dret andalús va assegurar ahir que se sent “molt bé” i que el genoll està responent adequadament, tot i que prefereix anar “amb precaució perquè aquestes lesions són enganyoses” i en qualsevol moment podria recaure. Álvaro Rey vol veure com evoluciona durant la setmana, en què espera continuar agafant el ritme, abans de saber si pot jugar alguns minuts contra l'Hèrcules, però de moment no descarta estar en condicions per entrar en la convocatòria.

Álvaro Rey, una de les revelacions de la temporada passada i que s'espera que aquesta campanya es consolidi, es va fer una lesió als lligaments del genoll esquerre el 5 d'agost, en el partit amistós contra Las Palmas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)