Nàstic

El nou mètode de treball, cada cop més clar

Nàstic. D'Alessandro continua exprimint l'equip al màxim perquè s'impregni del seu estil, al qual no renunciarà passi el que passi

Jorge D'Alessandro sap que no hi ha temps a perdre i per això, en aquests primers dies de treball a Tarragona, està exprimint l'equip al màxim perquè els seus jugadors s'impregnin al més aviat possible de les seves idees. Ahir mateix, va sotmetre la plantilla a una xerrada de més d'una hora al vestidor, abans de saltar a la gespa –primer a l'annex i a continuació al Nou Estadi–, on la sessió d'entrenament es va allargar al voltant d'una hora i mitja més. “Jugarem amb un esquema clàssic i no buscarem coses complicades perquè la senzillesa és la clau”, va assegurar el tècnic argentí, que té molt clar que res no farà canviar el seu mètode de treball: “Aquest equip ha agafat un estil i morirà amb aquest estil mentre jo estigui aquí, perquè jo no vaig variant de tàctiques i no tinc tres o quatre missatges depenent de si plou o fa fred; el meu missatge és contundent i sòlid i ha de ser la salvació d'aquest equip, que no està ara mateix per un constipat.”

D'Alessandro vol deixar molt clar a tothom que se l'ha fitxat sabent què aportarà: “El que em coneix sap que el meu patrimoni és el meu mètode de treball, el que jo sóc és el meu mètode de treball i està fora de qüestió; això no garanteix victòries, però quan se'm va contractar ja se sabia que es contractava el mètode d'entrenament de D'Alessandro.” El tècnic grana creu que el seu estil va calant en l'equip i va explicar que “la gent ha entès el missatge i hi ha un consens d'idees i una única via per sortir d'aquesta situació”.

Álvaro Rey, 2 setmanes

D'altre banda, ahir es va confirmar que Álvaro Rey, que pateix un esquinç al turmell esquerre, haurà d'estar de dues a tres setmanes de baixa.

L'alegria del tècnic, clau per Rubén

X.S.

El porter i un dels capitans de l'equip, Rubén Pérez, creu que l'arribada d'un tècnic tan peculiar com D'Alessandro pot servir per revitalitzar l'equip: “La mescla de caràcter i alegria fa que assimilem abans les coses; si hagués vingut algú només amb serietat i a imposar les seves idees, seria més difícil, però ell és veterà, sap com portar la situació i creiem i confiem en aquesta mescla, que és vida nova.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)