Nàstic

L'instint de Powel allarga l'efecte D'Alessandro

Nàstic. El vuitè gol del davanter holandès va donar a Alcorcón la segona victòria consecutiva als grana, que se situen, en espera de la resta de la jornada, a un punt de la zona de salvació

NÀSTIC1


ALCORCÓN0


Un xut creuat amb la cama esquerra de Berry Powel després d'una bona assistència d'Antonio Longás (63') va donar ahir al Nàstic la segona victòria consecutiva, que permet als grana allargar la reacció iniciada la setmana passada amb el 5-0 contra el Sabadell en el debut de Jorge d'Alessandro a la banqueta. El vuitè gol de Powel fa que el Nàstic avanci el Cartagena en la classificació i se situï, de moment, a un punt de la zona de permanència, en espera del que facin avui el Vila-real B i l'Alcoià. El Nàstic es va mostrar seriós en un partit complicat, ple d'imprecisions i de mal dominar. Ben situat i treballador, va cometre poques errades en defensa i es va mostrar incisiu al contraatac, com en l'acció del gol decisiu de Powel.

El partit va ser incòmode des del principi. Els dos equips pressionaven a la zona de creació del rival, la qual cosa provocava massa joc directe i poca transició. El Nàstic estava ben situat en els primers minuts, i no renunciava a portar perill. Morán va completar amb un bon detall tècnic i un xut desviat per Manu Herrera un contraatac dirigit per Longás i Peragón (14'). De mica en mica, però, l'Alcorcón va anar avançant les línies a partir de l'agressivitat i de la velocitat per les dues bandes. Després d'un xut llunyà i massa alt de Seoane, que havia vist avançat Manu Herrera (28'), en l'últim quart d'hora de la primera meitat va ser el conjunt madrileny el que va portar perill, sobretot amb un xut de Fernando Sales des de l'esquerra ben respost per Rubén (31') i una internada d'Ángel Sánchez per la mateixa banda que va completar amb una rematada creuada (38'). El partit va arribar al descans amb un Nàstic massa endarrerit.

L'equip de D'Alessandro, però, va fer un pas endavant quan va tornar dels vestidors per mantenir l'Alcorcón a ratlla. Els locals van colpejar primer, amb una rematada desviada de cap d'Agus (47'), però el Nàstic va recordar que estava lúcid al contraatac i Peragón, a passada de Morán, va xutar massa creuat poc després (50'). El vent i la falta d'espais, especialment a la zona de tres quarts de camp de l'Alcorcón, feien que el joc fos poc fluid i que l'equip madrileny s'hagués de refiar, sobretot, de les accions a pilota aturada. Amb l'àrea de Rubén més o menys controlada, una pilota perduda per l'Alcorcón al mig del camp va donar al Nàstic una oportunitat que va saber aprofitar gràcies a la connexió Longás-Powel. Pilota robada per l'aragonès, que va fer dos retalls i una bona passada en profunditat per a l'holandès, que va afusellar Manu Herrera a la primera. Amb el 0-1, l'equip grana es va centrar a defensar el botí. Bàsicament, va haver de dedicar-se a tapar les centrades de Saúl, amb el qual l'Alcorcón va millorar les prestacions ofensives. En els últims minuts, de fet, va estar més a prop el segon dels grana –sobretot en un xut llunyà de Rico (89')– que l'empat dels locals.

POWEL, EN RATXA, I ARZU, LESIONAT

Si Berry Powel es va mostrar inspirat en el duel de la setmana passada contra el Sabadell, amb dos gols, ahir va ser decisiu. Amb el tercer gol en dos partits, el davanter holandès se situa amb 8 a la part més alta de la classificació de golejadors de segona A, igualat amb Ulloa (Almeria) i Joselu (Vila-real B). Els dos jugadors es veuran avui les cares en el duel entre els dos equips a la ciutat esportiva del Vila-real. Iago Aspas, amb 7 gols, atraparà Powel si marca avui en el derbi holandès. La mala notícia del partit d'ahir va ser la lesió d'Arzu. El central andalús es va fer mal en la part final del partit i va haver de ser substituït per Álex Ortiz. Arzu té un esquinç en un turmell i, en espera que se li facin proves, podria estar entre dues i tres setmanes de baixa. La baixa d'Arzu s'afegirà, per al partit contra el Guadalajara, a tots els jugadors que es van perdre el partit d'ahir per lesió, ja que encara no es recuperarà cap d'ells. La plantilla del Nàstic té festa avui i demà començarà a preparar el partit de divendres a les 9 de la nit contra el Guadalajara.
ALCORCÓN: Manu Herrera, Rubén Anuarbe (Carney, 79'), Agus, Babin, Ángel Sánchez, Rubén Sanz, Abraham, Fernando Sales, Miguélez (Oriol Riera, 64'), Carlos Martínez (Saúl, 64') i Quini. NÀSTIC: Rubén, Juste, Arzu (Álex Ortiz, 73'), Xisco Campos, Mingo Rodri, Seoane, Longás (Julio Rico 86'), Morán, Peragón (Adrián Luna, 64') i Powel. GOL: 0-1 (63') Powel. ÀRBITRE: Prieto Iglesias. T.G.: Als visitants Morán (22'), Longás (48') i Adrián Luna (65'). PÚBLIC: Uns 1.800 espectadors a l'estadi de Santo Domingo.
Hem estat molt solidaris. Sabíem que el rival lluitaria i que havíem de lluitar tant com ells
Mingo
DEFENSA DEL NÀSTIC
Ha estat molt dur i hem hagut de treballar. Del minut 30 fins al 45 hem sortit del partit
Jorge d'Alessandro
TÈCNIC DEL NÀSTIC
L'equip ha tingut ànima, al marge del resultat. Hem lluitat cada pilota dividida i, al contraatac, hem pogut sentenciar en moltes ocasions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)