Nàstic

Una millora amb autocrítica

Nàstic. Molt qüestionat des que va arribar però sobretot en aquest inici de curs, Rodri reconeix que fins ara no havia rendit a l'altura i que des de l'arribada de D'Alessandro se sent “a gust”

Rodri va arribar al Nàstic l'estiu del 2010 procedent de l'Hèrcules com un dels fitxatges més destacats, però gairebé mai ha respost a les expectatives i no va trigar a convertir-se en un dels jugadors més qüestionats per l'entorn i l'afició grana. A banda de no rendir al nivell esperat al terreny de joc, el fet d'aterrar a Tarragona avalat per la seva llarga trajectòria a segona A, de ser un dels jugadors de la plantilla amb una fitxa més alta i de signar per tres temporades, mai no l'ha afavorit. Però ara, després d'haver tocat fons en aquest inici de lliga, concretament en el partit al camp de l'Almeria, en què dues errades seves van costar dos gols en contra, el jugador alacantí de 32 anys sembla un altre des de l'arribada a la banqueta de Jorge d'Alessandro. De fet, els dos últims partits, al Nou Estadi contra el Sabadell i al camp de l'Alcorcón, en què el Nàstic ha aconseguit la victòria, són dos dels millors que ha disputat des que vesteix la samarreta grana.

Tot i passar ara un bon moment, Rodri va fer ahir autocrítica i assumeix les crítiques rebudes en els últims mesos: “Fins ara, per circumstàncies, ja siguin personals o d'un altre tipus, no he estat a l'altura i no tinc problema a reconèixer-ho, però és clar que ara m'estic sentint a gust i estic satisfet.” De tota manera, el migcampista grana assegura que els comentaris que hagi pogut escoltar o llegir, no l'han afectat: “Sempre me n'he mantingut al marge perquè cadascú és lliure de criticar i no és una cosa que m'hagi dolgut perquè s'ha d'estar a les verdes i a les madures.”

Intentant analitzar els motius de la seva millora, Rodri, un fix al doble pivot juntament amb Seoane, apel·la a l'evolució que està tenint tot l'equip en les darreres setmanes. “Quan es canvia d'entrenador, s'intenta canviar la dinàmica de grup, es juga d'una altra manera i hi ha un canvi d'actitud, perquè per sort o per desgràcia això és així en el futbol”, explica Rodri, que també afegeix que amb D'Alessandro “l'equip té les idees mes clares al camp, cadascú sap millor el que ha de fer i quina és la seva funció, i el tècnic també transmet l'alegria i la confiança que s'ha de tenir en un camp de futbol”.

Amb el canvi de tècnic hi ha hagut un canvi d'actitud, l'equip té les idees més clares i cadascú sap millor el que ha de fer
Sempre m'he mantingut al marge de les crítiques, ja que cadascú és lliure de criticar; no em dol, s'ha d'estar a les verdes i a les madures
Fins ara, per circumstàncies, ja siguin personals o d'un altre tipus, no he estat a l'altura i no tinc problema a reconèixer-ho

Mingo, també en el seu millor moment del curs

X.S.

Fins al canvi de tècnic, Mingo havia tingut aquest curs un protagonisme intermitent. De fet, en els últims tres partits amb Oliva, no va disputar ni un minut, i això que era l'únic lateral esquerre disponible a causa de la lesió de Raúl Fuster. Ara, amb el tècnic argentí, que ha donat més galons als més veterans, Mingo ha recuperat la titularitat. El d'Hostalric va explicar els canvis que hi ha hagut i va assegurar: “Són dues etapes totalment diferents i amb entrenadors diferents. D'Alessandro és molt passional, viu molt el futbol i ens ho intenta transmetre en cada entrenament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)