Nàstic

La mala sort d'Álvaro Rey

Nàstic. Quan s'estava recuperant d'un esquinç en un turmell, l'extrem se n'ha fet un altre al genoll esquerre i estarà un mes de baixa. L'andalús ja s'havia perdut els dos primers mesos de lliga per una lesió de lligaments al mateix genoll

Álvaro Rey es va fer en l'entrenament de dimarts la tercera lesió d'aquesta temporada –un esquinç al genoll esquerre– i ahir es va saber que estarà entre tres i quatre setmanes de baixa. Es dóna la circumstància que l'extrem dret andalús estava en la fase final de la recuperació d'un altre esquinç, el que es va fer el 3 de novembre –també en un entrenament– al turmell esquerre. Aquell contratemps li va arribar a Álvaro Rey només dues setmanes després d'haver rebut l'alta de la lesió de lligaments del genoll esquerre que el va mantenir dos mesos i mig de baixa. Se la va fer en la pretemporada –el dia 5 d'agost, en l'amistós contra Las Palmas– i no va poder tornar a jugar fins al 22 d'octubre. Abans de fer-se la segona lesió, Álvaro Rey només va tenir temps de disputar 61 minuts repartits en els partits contra l'Hèrcules, l'Almeria i el Barça B.

Peragón i Powel, a punt

La bona notícia és que Berry Powel i Roberto Peragón ja s'entrenen amb total normalitat –ahir ho van fer en doble sessió– i estaran a punt per jugar demà al Nou Estadi contra el Guadalajara. També Manel Ruz, baixa les últimes setmanes, ja s'ha reincorporat a la feina amb la resta del grup. El que no es va poder exercitar al cent per cent és Arzu, que continua sent dubte per al partit de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)