Nàstic

Un dia o un altre havia de passar

Nàstic. Confirmada la lesió de Powel per 15 dies, els grana es queden sense davanter centre abans d'un duel vital

A falta d'unes proves complementàries, ahir es va confirmar que Berry Powel, que es va lesionar divendres en el partit que va enfrontar el Nàstic amb el Guadalajara, pateix una lesió fibril·lar de primer grau a l'isquiotibial dret i que el seu període de recuperació serà de dues setmanes. Catorze jornades, doncs, ha trigat el conjunt grana a quedar-se sense davanter centre. Una situació del tot normal tenint en compte que l'holandès era l'únic nou pur de la plantilla i que tard o d'hora podia arribar el dia en què caigués lesionat, encara que fos lleument, com així ha estat.

D'això, la direcció esportiva, en què Josep Maria Nogués ja no hi és després de ser destituït a la vegada que Oliva, n'era conscient ja des d'abans que comencés el curs, però finalment no va apostar per portar cap davanter de referència, tot i haver-ho intentat. El cas és que ara el Nàstic en pot pagar les conseqüències ja que perd el que era probablement el seu jugador més en forma. Amb vuit gols, Powel s'ha situat en les primeres posicions de màxims golejadors –el curs passat també va ser el pitxitxi grana amb onze dianes– i ha estat encara més decisiu en el nou esquema de Jorge D'Alessandro. El tècnic argentí, tot i que assegurar que “l'equip lluitarà amb el que té”, és conscient que perd un dels seus homes clau i no se'n va amagar en la roda de premsa posterior al duel contra el Guadalajara, quan va definir l'holandès de 31 anys com “un davanter centre d'una categoria excepcional, que semblava que fos de la Premier League”.

El més preocupant de tot plegat, a falta que durant la setmana D'Alessandro decideixi quin pot ser el jugador que ocupi el buit deixat per Powel –ja va apuntar els noms d'Adrián Luna o Borja Viguera, dos jugadors amb característiques molt diferents–, és que aquest contratemps arriba abans del duel vital del proper dissabte al camp de l'Alcoià, un rival directe.

Morán no s'entrena per precaució

Una altra de les absències en l'entrenament d'ahir –avui la plantilla té festa– va ser la de Fernando Morán, que no es va exercitar per precaució, a causa d'un cop que va patir en la cuixa esquerra durant el partit de divendres. La bona notícia és que Raúl Fuster i Ruz ja entrenen amb l'equip, tot i que amb control de càrrega. Ruz probablement s'acabarà d'integrar del tot al grup la propera setmana, mentre que Raúl Fuster podria esperar una mica més. També amb control de càrrega, podria començar a entrenar-se la setmana que ve Juan Domínguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)