Nàstic

El final de la lesió més llarga de Raúl Fuster

2a divisió A. El lateral del Nàstic, que mai no havia estat tant temps lesionat, assegura que els dos mesos i mig se li han fet eterns

Raúl Fuster és un dels diversos futbolistes del Nàstic afectats per les lesions en el primer terç de competició. El lateral esquerre ha tingut mala sort, ja que es va fer un trencament a la zona abdominal que va enllaçar amb una pubàlgia, derivada de la primera lesió. Tot plegat l'ha mantingut més de dos mesos fora dels terrenys de joc. Ara, Raúl Fuster, que va fer la part final de la recuperació a Cadis, ja s'està entrenant amb normalitat i se centra a agafar el ritme adient per tornar a jugar. L'exjugador de l'Elx va explicar ahir que mai no havia estat tant temps lesionat i que els dos mesos i mig de baixa se li han fet eterns, sobretot veient que l'equip no acabava d'arrencar. “Se m'ha fet dur, però per sort jo ja estic recuperat i l'equip està millorant”, apunta Raúl Fuster, que admet que com que el Nàstic està ara en dinàmica positiva li costarà més entrar a l'onze. Ara mateix, el lateral esquerre titular és Mingo, un dels futbolistes experimentats de la plantilla. Quan Mingo tampoc no ha estat disponible, Xisco Campos, el comodí de la defensa grana, ha actuat de lateral per la banda esquerra.

Raúl Fuster, però, no renuncia a recuperar la titularitat –ha jugat complerts només tres partits de lliga, entre la segona i la quarta jornada– i ajudar un Nàstic que, segons assegura, ara té més clara la seva identitat i es mostra “fort i convençut”. El jugador del Nàstic considera que el que més ha canviat amb D'Alessandro ha estat la sort: “Fins ara havíem treballat bé, però igual que ens va passar la temporada passada amb Luis César, ens havia faltat sort, la pilota no volia entrar. Ara en canvi, tenim la sort que ens havia faltat.” Després de 7 punts dels últims 9 en disputa, Raúl Fuster veu l'equip a punt per visitar el difícil camp de l'Alcoià.

Powel estarà menys dies de baixa

Dissabte, els serveis mèdics del Nàstic informaven que Berry Powel, que en el partit de divendres contra el Guadalajara es va fer una lesió fibril·lar a l'isquiotibial de la cama dreta, hauria d'estar dues setmanes de baixa. Ahir, però, i veient que el davanter holandès tenia menys molèsties de les esperades, se li va practicar una ecografia que va confirmar que l'evolució de la recuperació de Powel és més ràpida i que estarà entre set i deu dies de baixa. De totes maneres, els serveis mèdics volen veure quins progressos fa Powel per si es pot recuperar encara més ràpid. Serà massa just, però, per jugar dissabte a Alcoi. Avui, la plantilla grana s'entrena a Campclar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)