Nàstic

“Powel està boig per jugar, i m'està tornant boig”

D'Alessandro no descarta que l'holandès, que en principi en tenia per quinze dies, jugui dissabte a Alcoi

Si no en pot disposar, el relleu serà Viguera

Jorge d'Alessandro considera Berry Powel un jugador “imprescindible”. Ahir ho va tornar a reconèixer i va obrir la porta a què pugui jugar dissabte a Alcoi, tot i que divendres passat es va fer una lesió fibril·lar als isquiotibials que, segons un primer diagnòstic, l'havia de mantenir quinze dies de baixa. Dilluns, els serveis mèdics ja van escurçar el temps de recuperació –entre set i deu dies, van informar–, i ahir l'entrenador va anar més lluny. “El metge és la figura clau i faré el que mani, però hi ha una altra cosa, que és el jugador, que està boig per jugar i a mi m'està tornant boig. Que vol jugar, i què faig?”, va explicar ahir D'Alessandro amb la seva expressivitat habitual. El tècnic argentí deixarà a les mans del doctor Carles Hernández i de les sensacions del mateix futbolista la decisió final. Ahir, Powel, màxim golejador del Nàstic amb 8 gols, i tercer de la categoria, va entrenar-se al marge del grup, per bé que amb bona intensitat.

D'Alessandro va deixar clar ahir que si Berry Powel no juga al camp de l'Alcoià, el seu substitut com a referent ofensiu serà Borja Viguera, a qui el tècnic argentí veu amb el ritme de competició adequat. “Hi confio plenament. Ara depèn d'ell. Jo el veig a punt i el poso a l'AP-7 perquè agafi el cotxe i tiri”, va dir el tècnic, que alterna metàfores i idees clares: “No hi ha favorits. Aquí hi ha peces clau, cada jugador té la seva funció, i la peça clau és Borja, que jugaria en el lloc de Powel. No hi ha atzar, si un jugador es lesiona en surt un altre, és una peça en un engranatge, i si això no succeeix és que he fracassat. Un equip és això, funcionar i pensara com un equip.”

LES FRASES

El metge és la figura clau i faré el que mani, però el jugador està boig per jugar i a mi m'està tornant boig. Que vol jugar, i què faig?
Viguera està bé, és un bon company, sa, transparent i entén la meva idea; hi confio plenament
Jorge d'Alessandro
TÈCNIC DEL NÀSTIC

Preparen la sortida a Alcoi

La federació de penyes prepara el desplaçament per fer costat al Nàstic en el partit a Alcoi, dissabte a les 6 de la tarda. Els 50 primers que s'hi apuntin tindran el viatge, l'entrada i l'entrepà per només 30 euros, mentre que per a la resta el preu serà de 40 euros. L'expedició sortirà a les 8 del matí del bar Petit Tàrraco i un quart d'hora més tard del Nou Estadi. Els interessats es poden inscriure, fins dijous, a l'oficina que la federació de penyes té al pavelló del Nàstic, de 6 a 8 de la tarda. La intenció és que, aprofitant el bon moment del Nàstic, l'equip no estigui sol al Collao. Fins ara, els desplaçaments amb més gent –i no gaire– han estat al Miniestadi i a Vila-real.

Els condicionats del partit d'Alcoi

“El proper partit ens condiciona, no hi podem anar amb el nostre estil i ens hem d'acoblar a un partit diferent, condicionat pel rival i per un terreny de joc que ens impedirà el camí traçat, però ens hi hem d'adaptar i competir.” Així veu D'Alessandro el proper compromís del Nàstic, dissabte al Collao d'Alcoi. El tècnic argentí recorda que, a més, el Nàstic ha de començar a fer front a una altra dificultat: “Quan l'equip dóna símptomes de reacció, com és el nostre cas, els rivals apliquen la prudència, i veient això hem de fer servir els recursos propis: joc interior, desequilibri i estratègia, és a dir, el que ens ha de permetre arribar al gol amb més facilitats.”

El Nàstic i Twitter

El Nàstic organitza demà la primera edició del #nastiwts, un esdeveniment que uneix esport i noves tecnologies amb el Nàstic i els seus jugadors com a protagonistes. Demà, entre les 7 i les 8 del vespre, a les instal·lacions del Mediamarkt de Tarragona, tres jugadors de la plantilla participaran en un col·loqui amb periodistes, aficionats i piuladors. Borja Viguera (@Borja_Vigue), Roberto Peragón (@rperagon) i Raúl Fuster (@RFuster17) respondran, des dels seus comptes de Twitter, les preguntes que es formulin en el mateix acte o a través de Twitter amb l'etiqueta #nastiwts. El Nàstic sortejarà videojocs –el FIFA 2012– i samarretes entre els assistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)