Nàstic

Viguera, preparat per al repte

El de la Rioja assegura que està al cent per cent per si finalment ha d'ocupar demà el lloc de Berry Powel a Alcoi

Recorda que sempre ha jugat a dalt i que si ha de triar prefereix actuar en un esquema amb dos puntes

Jorge d'Alessandro va deixar molt clar dimarts passat que si finalment per al partit de demà al camp de l'Alcoià no pot disposar de Berry Powel, lesionat divendres passat contra el Guadalajara, el seu substitut com a home de referència de l'equip serà Borja Viguera. I l'atacant de la Rioja, que ha tingut una presència més que irregular en aquest inici de temporada a causa de la lesió al genoll que arrossegava encara del curs passat, assegura que ja està a punt per assumir el repte, si cal, d'haver de substituir el pitxitxi del Nàstic: “Estic bé, ja totalment recuperat i al cent per cent i espero amb moltes ganes el partit de dissabte, en què tant de bo pugui sortir d'inici i intentar fer el que jo sé per ajudar l'equip.” Fins ara, Viguera ha jugat sis partits de lliga i només un de titular, a banda del que també va jugar d'entrada en la copa al camp del Valladolid. En total, però, només acumula 224 minuts, ja que, tot i que va actuar amb freqüència en el tram inicial del curs, no acabava de fer net del tot de la lesió i li ha costat molt retrobar el millor nivell físic. Durant aquesta setmana, el tècnic argentí ha estat molt pendent del treball de Borja Viguera durant els entrenaments, però ell prefereix treure importància a l'assumpte i ho veu com una situació normal: “No sé si ha estat així; el que tinc clar és que procuro esforçar-me al màxim en els entrenaments, com també fan la resta de companys que no juguen.” Borja Viguera no és un nou de referència com Berry Powel però té clar que ara el més important “és jugar on sigui, i on decideixi el tècnic”. L'exdavanter de la Real Sociedad, a més, també va voler esvair possibles dubtes sobre quin pot ser el seu rendiment com a possible home gol de l'equip i va recordar que ell, al llarg de la seva carrera, sempre ha jugat a dalt: “Al filial de la Real jugàvem amb dos davanters, l'any de l'ascens ho feia més en punta, i el curs passat aquí potser més de mitja punta, i mentre jugui estaré content, tot i que, si hagués d'escollir, on em sento més còmode és, amb un 4-4-2, en qualsevol de les dues posicions de dalt.” Borja Viguera també hi va afegir que no ha parlat amb Berry Powel aquests darrers dies i que si l'holandès finalment es recupera també li estarà bé, ja que això significarà un fet positiu per a l'equip: “No sé si jugarà o no, perquè és cosa d'ell i el tècnic, però si juga els seus números són els que són i tant de bo marqui un gol i guanyem.”

El poder de l'estratègia

Borja Viguera també es va referir a un dels aspectes que més preocupen per al partit de demà a Alcoi, que és les reduïdes dimensions d'El Collao: “Encara que el rival pot jugar d'una manera semblant a com ho va fer el Guadalajara, serà un partit diferent, ja que, a banda que és a fora, haurem d'adaptar-nos al camp des del primer minut i sortir amb molta intensitat.” Una de les claus, segons el davanter grana, són les accions a pilota aturada: “L'estratègia també serà important i és el que hem anat treballant durant la setmana.”

PRIMER, L'EQUIP

No sé si jugarà Powel o no, però si finalment juga tant de bo marqui i guanyem”
Sempre he jugat dalt però si hagués d'escollir, amb el 4-4-2, qualsevol dels dos de dalt”

Juan Domínguez se sent “amb la il·lusió d'un debutant”

X.S.

Juan Domínguez també és un dels altres jugadors que en els últims mesos s'han vist afectats per les lesions –fa menys de dos mesos va ser operat del pubis– i cada cop té més a prop la reaparició. Ahir, el donostiarra, que ja ha començat a fer exercicis amb el grup, va assegurar que se sent “amb la il·lusió d'un debutant després d'uns mesos molt durs, tant per la lesió com per tot tipus de situacions”. Cedit en el mercat d'hivern passat a l'Eibar, on va jugar molt poc, Juan Domínguez va tornar aquest estiu a la disciplina del Nàstic, que el va declarar transferible tot i tenir contracte fins al juny del 2012. Després de no trobar cap destí i ser fins i tot apartat de l'equip durant part de la pretemporada, ha continuat a Tarragona i ara, un cop recuperat, no es planteja res més que “jugar” i tornar a sentir-se futbolista, sense pensar de moment en una sortida de cara al mercat d'hivern, que “queda molt lluny”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)