Nàstic

Intercanvi de cops sense punteria al Collao

Quart partit sense perdre. El Nàstic va marxar d'Alcoi amb un punt després de demanar penal sobre Morán en la primera meitat i topar amb el pal, igual que els locals, en la segona

NÀSTIC0


ALCOIÀ0


El Nàstic de D'Alessandro continua sense rebre gols i ahir a Alcoi, en un partit intens i d'anada i tornada, va obtenir un empat que li permet allargar la bona línia de joc i de sensacions dibuixada des de l'arribada del tècnic argentí a la banqueta. En la primera meitat, els grana van reclamar un penal sobre Fernando Morán i, en el tram final de la segona part, els dos equips van topar amb el pal. Primer ho va fer el local Lozano i, poc després, el visitant Borja Viguera. El substitut del lesionat Berry Powel en la punta d'atac va enviar la pilota al travesser en una gran acció personal. El Nàstic acabarà la jornada a tres punts de la zona de permanència i amb l'avantatge d'afrontar ara dos partits consecutius al Nou Estadi, contra el Recreativo i el Còrdova. La mala notícia del partit disputat ahir al Collao és la lesió del defensa Xisco Campos, que haurà d'estar uns tres mesos de baixa.

El metre i 98 centímetres d'alçada del davanter centre Fabiani va ser, des dels primers minuts del partit, la principal amenaça ofensiva de l'Alcoià, que va tenir en la mobilitat de Guille Roldán i Gato i les arribades per les bandes dels laterals Devesa i Carrión els altres recursos atacants destacats. En un partit amb un constant intercanvi de cops, les ocasions se succeïen en les dues àrees. La defensa local va impedir la rematada de Peragón després d'una centrada de Viguera, en la primera arribada dels tarragonins (10') i, a l'altra costat del camp, Arzu va evitar poc després la rematada de Fabiani (15'). Les dues defenses van haver d'estar molt concentrades per mantenir les porteries a zero en un partit amb presència ofensiva. L'Alcoià era més directe, més insistent, però el Nàstic no renunciava a tenir la pilota i també arribava a l'àrea de l'exgrana Maestro. Sobre la mitja hora de joc, Pino Zamora no va assenyalar un més que possible penal de Devesa sobre Fernando Morán (30') i, abans d'acabar la primera meitat, Fabiani va rematar una pilota que, des de molts sectors del Collao, va fer la impressió que entrava a la porteria. Va sortir, però, desviada per ben poc (40').

Rubén Pérez i els centrals, Arzu i Rodri, van haver de començar la segona meitat molt endollats, ja que l'Alcoià va augmentar el ritme ofensiu en sortir dels vestidors després del descans. Per exemple, el porter grana va atrapar amb seguretat la rematada a la mitja volta de Fabiani (55'). La reacció dels grana, que buscaven espais per al contraatac, es va materialitzar, tot seguit, amb una rematada de Xisco Campos ben resolta per Maestro. L'Alcoià va disminuir la insistència ofensiva, la qual cosa va ser aprofitada pel Nàstic per avançar línies i portar perill amb una bona acció de Sergio Juste que Fernando Martín va haver d'enviar a córner (67'). Als tarragonins, però, els faltava profunditat i convicció quan arribaven a la zona de perill. Més perillosa va ser la jugada dels locals, en què una rematada de Gato va anar a parar al pal dret de Rubén (74'). L'Alcoià tornava a pressionar per buscar el seu gol, com en una jugada ben resposta per Álex Ortiz, que acaba de substituir el lesionat Xisco Campos. Quan el Nàstic semblava mig tocat, Viguera va tenir la millor ocasió dels visitants: el seu xut va superar el porter Maestro per sobre, però va topar amb el travesser (82'). Poc després, ho va intentar Longás amb un xut creuat que va sortir desviat per poc. El partit, en aquest punt, estava obert i, abans del final, hi va haver arribades a les dues àrees, però cap no va ser prou perillosa per trencar l'empat.

XISCO CAMPOS ESTARÀ TRES MESOS DE BAIXA

Xisco Campos es va fer ahir, avançada la segona meitat, una fractura en el mateix os del peu esquerre que ja es va trencar durant la pretemporada i que el va fer estar uns dos mesos de baixa. Segons les paraules del doctor del Nàstic, Carles Hernández, a Tarragona Ràdio després del partit, el defensa mallorquí haurà d'estar uns tres mesos de baixa, més temps que en la primera lesió, ja que ara haurà de ser objecte d'intervenció quirúrgica. Xisco Campos es va lesionar en caure malament en una acció en el minut 75 del partit i va haver de ser substituït per Álex Ortiz. El jugador mallorquí es va perdre els primers quatre partits de lliga per culpa de la lesió que es va fer a finals de juliol en l'estada a Rialp, però quan va tornar a l'equip va ser titular indiscutible tant per Oliva com per D'Alessandro. De fet, abans de fer-se mal ahir, Xisco Campos encadenava onze partits sense perdre's cap minut. El tècnic argentí va lamentar en la roda de premsa posterior al partit la lesió del mallorquí, ja que creu que es troba en un gran moment de forma. La lesió de Xisco Campos farà encara més necessari reforçar l'equip amb un central en el mercat d'hivern.
ALCOIÀ: Maestro, Devesa, Fernando Martín, Rojas, Carrión, Diego Jiménez (Miki Martínez, 68'), Fran Miranda, Guille Roldán, Gato, Álvaro (Dani Fernández, 78') i Fabiani (Lozano, 64'). NÀSTIC: Rubén, Sergio Juste, Arzu, Xisco Campos (Álex Ortiz, 75'), Mingo, Rodri, Seoane, Longás, Fernando Morán (Tuni, 58'), Peragón (Adrián Luna, 64') i Viguera. ÀRBITRE: Pino Zamorano. T.G.: Als locals Devesa, Miranda i Diego Jiménez; i als visitants Viguera i Mingo. PÚBLIC: 3.854 espectadors al Collao.
Aquest camp s'ha de saber interpretar. Aquí va venir Valerón i ni se'n va assabentar
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El penal sobre Morán era clar. Hem suplert bé la baixa de Powel i la mala notícia és la lesió de Xisco Campos, que estava molt fort
L'equip ha treballat molt i ha tingut passatges de bon futbol. Un partit de poder a poder, disputat i bo en alguns moments
En aquest camp és difícil jugar i ells tampoc no han proposat res. Hem estat ben situats
Rodrigo Gimeno
DEFENSA DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)