Nàstic

El Nàstic torna a tastar la crua realitat

Empatats amb el cuer. La gran millora amb D'Alessandro, tot i haver sumat més de la meitat de punts en joc, no es tradueix clarament en la taula

El Nàstic no té res a veure amb el de fa poc més d'un mes. D'Alessandro ha canviat la cara a aquest equip i, més enllà de les sensacions positives, els números també ho demostren. I és que, tot i perdre dissabte contra el Recre, amb el tècnic argentí, els grana han sumat encara més de la meitat dels punts en joc (8 de 15). Ara bé, aquesta darrera desfeta ha fet tornar el conjunt tarragoní a la crua realitat. D'Alessandro ja avisava la setmana passada que el Nàstic té una creu al damunt que haurà d'arrossegar tota la temporada i, fent un cop d'ull a la classificació, té tota la raó.

Ara mateix, el Nàstic té els mateixos punts (12) que el cuer, el Cartagena, i si no és al fons del pou és només gràcies al goal average general. Les posicions de salvació es mantenen com fa set dies, a tres punts, però pel mig ja hi ha dos equips més, el Girona, que és el proper rival a domicili, d'aquí a dues setmanes, i l'Osca, que està en clara progressió després d'haver encadenat dues victòries i quatre jornades sense perdre. Tot plegat fa molt difícil que es pugui assolir l'objectiu que s'havien marcat alguns jugadors grana, com ara Berry Powel, de sortir de les places de descens abans de Nadal. Només assolint els sis propers punts en joc semblaria factible.

5 derrotes a casa, com tot l'últim curs

X.S.

Des de l'arribada de D'Alessandro, el Nàstic ha jugat tres partits al Nou Estadi, amb un balanç d'una victòria, un empat i una derrota. Aquesta derrota, però, representa ja la cinquena aquesta temporada a casa. Una xifra preocupant tenint en compte que són les mateixes, al Nou Estadi, que en tot el curs passat. No és d'estranyar doncs que cap equip a segona A hagi perdut tants partits com el Nàstic jugant de local des que va començar la lliga. Per això, entre altres coses, el Nàstic és on és, tot i el canvi radical que ha suposat el relleu a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)