Nàstic

La derrota més dolorosa en molt de temps al Nàstic

Nàstic. El central Álex Ortiz, que tornava a jugar de titular més d'un mes després, creu que contra el Recreativo l'equip només va merèixer guanyar

El vestidor del Nàstic no vol que el mal resultat aconseguit dissabte contra el Recreativo, que es va endur els tres punts del Nou Estadi (1-2), faci oblidar la bona feina que està fent l'equip en les darreres setmanes, inclòs també el partit contra el conjunt andalús. La plantilla va tornar ahir als entrenaments i un dels jugadors que va tenir un paper protagonista dissabte passat ja que va tornar a jugar de titular després de més d'un mes, el central Álex Ortiz, no va dubtar a qualificar la derrota contra el Recre com “la més dolorosa, sense cap mena de dubte” des que està al Nàstic. És a dir, de l'última temporada i mitja. I és que el central sevillà considera que la derrota va ser de totes totes injusta: “No vam merèixer perdre, ni tan sols ja empatar, sinó només guanyar, però les coses van sortir així i ens hem d'aixecar, perquè si no sumem els tres punts contra el Còrdova sí que llavors la cosa es complicaria una mica.”

El central sevillà, a més, no té cap dubte que el camí a seguir és el d'aquestes darreres setmanes i recorda que no és moment per ser pessimistes: “Seria frustrant si no creéssim ocasions, si no dominéssim els partits, però tant fa dues jornades a casa contra el Guadalajara, com aquest dissabte contra el Recre això no va passar ja que vam donar tot el que teníem, vam ser nosaltres els que vam portar el ritme del joc i només va faltar culminar-ho amb un gol.” Per tot plegat, Álex Ortiz creu que, “aquest cop, ningú no es pot sentir defraudat amb l'equip”.

“Tots estem preparats”

El defensa grana també es va referir a les últimes baixes que està patint l'equip –Xisco Campos es va lesionar a Alcoi i Arzu i Powel dissabte contra el Recre– i, tot i que reconeix que són homes importants, es mostra convençut que els jugadors que hagin de suplir-los també poden rendir al mateix nivell: “Les lesions ens estan castigant, sobretot al darrera, però tenim una plantilla de més de 22 jugadors i tots estan preparats per jugar; crec que tenim jugadors de sobres per suplir qualsevol baixa.” En aquest sentit, Álex Ortiz va recordar el retorn de Mairata, que dissabte va rellevar Arzu i va jugar els seus primers minuts en més de dos mesos. Pel que fa al davant, el sevillà confia en Peragón, “tot i que ara no estigui tenint sort de cara al gol”; en Borja Viguera, que “cada cop està millor”, o en Eloy Gila.

Ningú no es pot sentir defraudat amb l'equip ja que només va faltar culminar-ho amb un gol
Álex Ortiz
DEFENSA DEL NÀSTIC
No vam merèixer perdre, ni tan sols ja empatar, sinó només guanyar, és la derrota més dolorosa des que estic aquí

Tres pals en els últims tres partits

X.S.

La plantilla prefereix no excusar-se en la mala sort per explicar el mal resultat de dissabte, però el cert és que la fortuna no ha acabat d'acompanyar. Ara sembla que són els pals els que s'estan topant en el camí del conjunt grana, que en els últims tres partits ha estavellat tres pilotes a la fusta. Contra el Guadalajara, Tuni, ja en la segona part, va servir un córner de forma directa i la pilota va topar al pal. La jornada següent, també en el segon temps, Borja Viguera va xutar al travesser en una acció que hauria posat el Nàstic per davant i dissabte, encara amb empat a un en el marcador, era Roberto Peragón el que no afinava a empènyer amb el cap la pilota al fons de la xarxa, topant un altre cop amb el travesser. Amb aquests tres pals, el Nàstic ja n'ha fet vuit en tot el curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)