Nàstic

Peragón i els valors d'Agné

Nàstic. El madrileny no s'obsessiona pel fet de no marcar i ho afronta amb la filosofia de constància i confiança que va aprendre en dos anys “de gran vinculació” a Girona

Roberto Peragón va arribar a l'estiu al Nàstic per aportar treball i gols. Fins ara, el madrileny només ha pogut complir en el primer aspecte, pel qual és elogiat pels companys i el cos tècnic, però no pas en el segon, ja que encara no ha marcat, tot i que ha disposat de molts minuts –ha participat en setze dels disset partits, majoritàriament com a titular– i ha tingut ocasions, amb pilotes al pal incloses. En el seu equip de procedència, el Girona, Peragón va completar una profitosa etapa de dues temporades en les quals va marcar vint gols. Dissabte evocarà el seu passat recent en la visita del Nàstic a Montilivi. L'experiència viscuda a Girona, en dos anys de gran vinculació –“molt més gran que en els altres equips en què he estat”, assegura–, li serveix ara per afrontar la situació que viu al Nàstic. “No m'obsessiona”, afirma el davanter grana sobre el fet de no haver marcat encara, i diu que aplica “els valors” apresos del seu tècnic a Girona, Raül Agné. “Si dubtes estàs perdut. Em baso en el treball diari i estic convençut que marcaré”, explicava ahir Roberto Peragón, que diu que si els gols no li arriben el que farà serà centrar-se a generar joc perquè puguin marcar els seus companys. Aquest és el mèrit que li reconeix Fernando Morán, que considera “essencial” el rol de Peragón en el joc ofensiu del Nàstic. “És una feina bruta, que no es veu tant, però treballa, es desmarca, et dóna la vida”, apunta Morán, segons el qual la majoria dels gols són fruit del treball de Peragón. El mitja punta grana assegura que Peragón és un jugador veterà que porta molt bé la seva mala ratxa golejadora, i confia que la trencarà ben aviat.

Confiança en el Girona

Peragón està convençut que el Girona se'n sortirà, tot i que reconeix que el seu exequip “viu una situació complicada”, ja que va ser confeccionat per aspirar a cotes més altes: “No han pogut enllaçar cap ratxa positiva per tenir tranquil·litat, però ells treballen igual perquè saben que la seva és la fórmula correcta, i no la canviaran mai. La seva filosofia està intacta, la conec molt bé i hi aposto totalment. Confio en el Girona, perquè conec el grup i l'entrenador. No en dubtaria.” Tot i això, Peragón espera estrenar-se com a golejador a Montilivi i contribuir a una victòria vital per al Nàstic.

No m'obsessiona. Em baso en el treball diari i estic convençut que faré gols; si no arriben, he de generar joc per als companys
Serà una sensació complicada perquè és una plantilla que conec molt bé per una gran vinculació
Roberto Peragón
DAVANTER DEL NÀSTIC
Peragón és essencial. Treballa, es desmarca, et dóna la vida. Molts gols són fruit del seu treball
Fernando Morán
MITJA PUNTA DEL NÀSTIC
Peragón ha jugat 16 dels 17 partits, però sense gols; a Girona en va fer 20 en dos anys

Agné: “Ell sap tan bé com jo per què no ha fet cap gol”

El Girona no té sort amb els exjugadors. A Almeria, Dani Bautista va marcar-li un gol després de set anys sense veure porteria. Dissabte passat, Paco Esteban va marcar al seu exequip el seu primer gol amb l'Alcoià. Farà el mateix Peragón demà? “Pot marcar qualsevol jugador. Que marqui Paco, Pepe o Juan, m'és igual. El que no vull és que marquin”, va comentar ahir Raül Agné, un pèl enigmàtic quan va parlar de la falta de gol de Peragón aquesta temporada: “No em sorprèn que no hagi fet cap gol. Ell sap tan bé com nosaltres per què no n'ha fet. Aquí n'hauria fet més, segur.” Per concretar una mica més, el tècnic va parlar de l'estil de joc: “És un jugador concret i ha de jugar d'una manera concreta. És cert que en podria haver fet algun perquè n'ha fallat, però allà juguen a una altra cosa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)