Nàstic

Esperen tenir els reforços per al primer partit del 2012

Nàstic. Amb l'equip de vacances, la directiva intensifica les gestions per lligar un davanter i un home de banda –Dani Abalo (Celta) és un dels objectius– abans de rebre el Múrcia el 8 de gener

La situació del Nàstic a la lliga és molt crítica. A cinc punts de la zona de permanència, amb la reacció viscuda en els primers partits amb Jorge d'Alessandro molt diluïda i en plena dinàmica negativa –només ha aconseguit 3 punts dels últims 15 en joc–, l'equip grana necessita reforçar-se en el mercat d'hivern per creure en la salvació. El tècnic argentí voldria tres o quatre incorporacions i el consell d'administració ja va fer saber durant la junta general d'accionistes de la setmana passada que estan treballant per reforçar la plantilla, que està de vacances i no tornarà a la feina fins al 27 de desembre. La junta general, per cert, va deixar clar que la viabilitat econòmica del Nàstic passa, ineludiblement, per mantenir la categoria. Per tant, malgrat que les arques de la SAE no donen per gaire, es farà un esforç per convertir l'equip grana en un bloc amb més garanties.

La directiva grana treballa amb l'objectiu que l'equip disposi ja de dos nous jugadors per preparar des de la setmana que ve el primer partit del 2012, el 7 o el 8 de gener contra el Múrcia al Nou Estadi. Les necessitats més clares són un jugador de banda que aporti capacitar de desequilibrar, profunditat i assistències i un punta de referència que faci la competència a Berry Powel. Més enllà d'això, Jorge d'Alessandro prefereix continuar reforçant les posicions ofensives –especialment les bandes– més que no pas la defensa. Malgrat les lesions continues patides pel Nàstic a la rereguarda, l'entrenador argentí es refia de la polivalència de molts dels seus defenses.

La fórmula que prioritza el Nàstic és la de les cessions, tot i que segurament també farà algun fitxatge. L'extrem dret del Celta Dani Abalo, de 24 anys i que ha comptat poc fins ara per al seu tècnic, Paco Herrera, és un dels objectius del Nàstic per reforçar la banda. De fet, ahir ja no va entrar en la convocatòria per al partit de copa d'avui contra l'Espanyol –va ser titular amb actuació destacada en l'anada–, ja que Herrera va confessar que alguns equips, entre ells el Nàstic, hi estan molt interessats. El jove del València B Paco Alcácer –autor de 10 gols en 14 partits a segona B– interessava al Nàstic, però la seva incorporació està descartada, tal com va admetre ahir a Tarragona Ràdio el secretari tècnic del Nàstic, Santi Coch, ja que el primer equip valencianista hi compta.

El mercat d'hivern, clau l'any passat

La temporada passada, el Nàstic va arribar al mercat d'hivern en una situació a la lliga tan complicada com l'actual. Llavors, l'equip grana també tenia la necessitat imperiosa de reforçar-se i va fer quatre incorporacions que van incrementar el nivell de la plantilla. Borja Viguera va debutar amb bon peu, però de seguida es va lesionar i a Tuni li va costar entrar a l'equip, però quan ho va fer va aportar qualitat a l'equip. Però els dos reforços que van donar més rendiment, que van contribuir decisivament en la permanència de l'equip grana, van ser el migcampista Álex Bergantiños, cedit pel Deportivo, en què ara és titular, i Felipe Sanchón, cedit pel Granada i ara jugador de l'Hèrcules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)