Nàstic

Un nom més que s'afegeix a la llista

Cristian Hidalgo. El barceloní, ara sense equip després de jugar el curs passat amb l'Hèrcules a primera, reconeix que hi ha hagut contactes entre el seu representant i el Nàstic i veu amb bons ulls una possible arribada al conjunt grana

La llista de jugadors futuribles per al Nàstic en aquest mercat d'hivern continua definint-se a poc a poc, i l'últim nom que s'hi pot afegir és el de Cristian Hidalgo, que ja va sonar l'estiu passat. Ara sense equip, el migcampista barceloní de 28 anys –pot actuar també a les dues bandes– va jugar la temporada passada amb l'Hèrcules a primera –19 partits, 2 de titular– i l'anterior, a segona A, després de desvincular-se del Dépor, en què va passar tres temporades. Format en el Sant Gabriel i el Barça, on fins i tot va debutar en el primer equip amb Rijkaard, Cristian va reconèixer ahir en declaracions a Ona FM que hi ha hagut contactes entre el seu representant i el Nàstic i veu bé una possible operació: “Estaria bé, perquè tinc ganes de jugar i el Nàstic és un equip que m'agrada, té jugadors que saben jugar molt bé i hi tinc amics, com ara Ruz sobretot, i també Rodri i Morán, i estaria a prop de casa.” De totes maneres, va advertir que les negociacions encara “estan verdes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)