Nàstic

Molt interessats en un punta argentí

Pablo Calandria. L'operació amb el davanter de 29 anys de l'Universidad Católica de Chile, que ja sap què és jugar en la lliga espanyola amb fins a cinc equips diferents, és la que el Nàstic té més avançada i ja té el vistiplau de D'Alessandro

La incorporació d'un davanter centre és una prioritat per al Nàstic en aquest mercat d'hivern –ja ho era l'estiu passat, tot i que no es va poder concretar– i el club grana ha fixat els seus ulls en el punta argentí Pablo Calandria, que actualment juga a l'Universidad Católica de Xile. De fet, de les diferents contractacions que persegueix el conjunt tarragoní –ja han sonat amb molta força possibles reforços com el de Dani Ábalo (Celta) o Cristian Hidalgo (sense equip)–, aquesta és la que està més avançada i fins i tot té el vistiplau del tècnic, Jorge D'Alessandro, que podria ser un dels factors claus perquè el jugador, que també interessa al Cartagena, es decantés per l'oferta grana i no per d'altres. Tot i això, el club també contempla altres opcions i no es vol precipitar.

Pablo Calandria, a més, ja sap què és jugar a la lliga espanyola, tant a primera com a segona divisió A, ja que entre les temporades 2001/02 i la 2007/08 va militar en cinc equips diferents: el Màlaga, el Leganés, l'Sporting, l'Hèrcules i l'Albacete. Abans també havia jugat en la lliga francesa, amb el Lens i l'Olympique de Marsella, on va aterrar procedent de l'Huracán argentí. Amb 29 anys, Calandria destaca per ser un davanter corpulent i potent en el joc aeri i al llarg de la seva carrera ha marcat un total de 57 gols en 262 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)