Nàstic

El doble repte de Dani Abalo

2a divisió A. El mig grana, que per clàusula no podrà jugar contra el Celta, arribarà al Nàstic amb dos objectius: col·laborar en una salvació que considera provable i tornar a Vigo més madur

Després de tancar dijous la seva cessió al Nàstic, el mig gallec Dani Abalo va acomiadar-se ahir dels seus companys del Celta i ja ha fet la maleta per desplaçar-se a Tarragona. Demà, de fet, hi aterrarà i dilluns, a dos quarts de nou del matí, passarà la revisió mèdica i podria ser presentat. El migcampista de 24 anys, que aquest curs no havia disposat de la confiança de Paco Herrera i només havia disputat 67 minuts a la lliga, no podrà jugar precisament contra el Celta ja que una clàusula li ho impedeix. En tot cas, Abalo arriba a Tarragona amb l'objectiu de tornar a disposar de minuts, col·laborar en la salvació grana i demostrar que ha madurat per jugar al Celta el curs que ve.

La tarda d'ahir va ser la dels adéus. A les quatre, l'extrem dret va acomiadar-se a dels seus companys i va valorar la seva incorporació al conjunt grana. Abalo, de fet, va exposar les raons que l'han dut a Tarragona: “Malgrat tenir moltes ofertes, només dos clubs van adreçar-se a mi personalment i, tot i que està en una situació més complicada, vaig preferir el Nàstic per l'entrenador, el tipus de joc per les bandes i perquè és un dels equips importants.”

Possibilitats de fugir de baix

El migcampista, a més, creu que la proposta és interessant perquè “el Nàstic té moltes possibilitats de sortir de la part baixa”, un repte que l'ha animat. Ho ha fet també Jorge d'Alessandro, que ja havia conversat amb ell abans d'incorporar-lo. Dani Abalo ho agraeix i espera “tornar-li la confiança sobre el terreny de joc i col·laborar a salvar l'equip”.

D'altra banda, el gallec va parlar del mal tràngol d'abandonar el Celta, el club de la seva vida, perquè “no disposava de minuts”, tot i que agraeix les facilitats que li han posat i espera “correspondre-ho i tornar l'any que ve havent crescut” perquè el tornin a tenir en compte.

Tot i que està en una situació difícil, d'entre les ofertes vaig preferir la del Nàstic pel tècnic i pel tipus de joc utilitzant les bandes
Ja he parlat amb D'Alessandro i ara espero tornar-li la confiança sobre el terreny de joc i col·laborar en la salvació de l'equip
El Nàstic és un dels clubs importants i crec que té moltes possibilitats de sortir de la part baixa
Dani Abalo
migcampista del nàstic

Pendents de Susaeta i amb un ull al mercat de 2a B

L'arribada de Dani Abalo és la primera però no serà l'última. El Nàstic continua ben pendent del mercat i intentarà incorporar un parell de jugadors més. Una de les prioritats és l'extrem del Rayo Néstor Susaeta, que no donarà una resposta al club fins la setmana que ve, ja que està valorant altres ofertes. En tot cas, si el fitxatge del futbolista basc no reeixís, els grana disposen d'alternatives en el mercat estatal i continuen a l'expectativa de l'internacional, on és més complicat trobar reforços de garanties que s'ajustin a l'economia grana. Una de les posicions que urgeix reforçar és la d'un davanter que es pugui complementar amb Berry Powel. En aquesta demarcació, la secretaria tècnica del Nàstic està treballant focalitzada en el mercat de la segona B i ben aviat és podria tancar un nou fitxatge, tot i que és força complicat arribar a acords amb els clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)