Nàstic

Toc d'atenció de l'Hospi al Nàstic per acabar l'any (0-1)

Victòria visitant. El conjunt riberenc va vèncer l'amistós al Nou Estadi amb un solitari gol d'Haro, en un partit en què als homes de D'Alessandro els va faltar altre cop pólvora al davant

El Nàstic va tancar el 2011 oferint altre cop dubtes, després de perdre per la mínima contra l'Hospitalet, en l'amistós que es va disputar dissabte al Nou Estadi. Els de D'Alessandro van jugar d'inici amb un onze farcit de suplents, com ara David Valle a la porteria, Julio Rico, Álvaro Rey, Juan Domínguez o Eloy Gila, i sobretot en la primera meitat no van mostrar la seva teòrica superioritat. Només Tuni en una acció que no va saber culminar Juan Domínguez, amb un peu fora del club, i Mairata de cap en la sortida d'un córner, van inquietar Craviotto. L'Hospitalet, per la seva banda, es va avançar a la mitja hora en una de les escasses aproximacions de perill, amb una passada llarga que va aprofitar Haro per batre Valle per baix.

Ja en la segona part, i amb l'entrada d'homes com ara Morán o Longás –només Mairata va jugar els 90 minuts–, els grana van millorar, tot i que van ser els visitants els que van avisar primer. Sense Powel, que no acaba de fer net de la seva lesió i és dubte per jugar contra el Múrcia, al Nàstic li va tornar a faltar pólvora dalt. A més, també va topar amb Craviotto, immens refusant dos grans xuts d'Álvaro Rey i Morán, amb la fusta en una rematada de Galindo al travesser, i amb l'àrbitre, que no va xiular un clar penal sobre Morán. Això sí, l'Hospi també hauria pogut fer el 0-2 amb un xut de Corominas al pal.