Nàstic

Una alternativa amb talent

Ezequiel Calvante. En vista de l'arribada frustrada de Susaeta, que confirma la seva marxa al penúltim de la lliga suïssa, el Nàstic treballa en la cessió del jove extrem esquerre del Betis

El Nàstic continua treballant a fons per aconseguir els reforços que vol Jorge D'Alessandro i ja treballa amb altres alternatives després de la negativa de Néstor Susaeta, que ahir va confirmar la seva marxa ja anunciada a la lliga suïssa, on jugarà en el Lausanne Sports, el penúltim classificat. Segons va avançar ahir l'emissora Ona FM, i tal com va confirmar el secretari tècnic grana, Santi Coch, el Nàstic intenta obtenir ara la cessió del jove extrem esquerrà del Betis Ezequiel Calvante, que també pot actuar per la dreta. Nascut a Melilla fa 20 anys –el dia 12 en farà 21–, Ezequiel va fer el salt al primer equip del Betis la temporada passada, a segona A, on va jugar 29 partits de lliga –8 de copa– i va ascendir a primera. Aquest curs, però, no està tenint tant de protagonisme i només ha jugat 100 minuts repartits en quatre partits. És per això que “el club estaria disposat a deixar-lo marxar”, explica Santi Coch que també veu la predisposició del jugador per venir. L'únic obstacle a superar ara mateix, segons Coch, “seria convèncer el tècnic”, Pepe Mel, que una sortida temporal és la millor opció per a la progressió del talent d'un jugador com Ezequiel, que va saltar a la fama en l'Europeu sub-19 del 2010, quan va xutar un penal amb la cama de suport, un llançament que va ser batejat amb el nom d'Ezequinha. En tot cas, el Nàstic és força optimista respecte a una possible arribada del jugador verd-i-blanc i confia que les negociacions vagin avançant al llarg d'aquesta setmana.

El punta, més endavant

Un altre dels noms que s'han situat darrerament en l'òrbita grana és el del davanter del Sevilla Atlético Luis Alberto (19 anys), autor de 15 gols el curs passat a segona B i que ja ha debutat amb el primer equip.

Tot i reconèixer que hi ha hagut interès, Santi Coch veu molt complicada aquesta operació: “El club sí que hi estaria disposat, però els representants no tant, ja que entenen que és un jugador que es pot traspassar i no volen que marxi cedit, cosa que fa que el tema estigui aparcat.” Així, el club continua buscant altres opcions, principalment en la segona B, sense descartar, tot i tenir poques possibilitats, el mercat estranger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)