Nàstic

Rodri, el nou intocable

Nàstic. El futbolista valencià, que afirma que demà s'ha de derrotar el Múrcia “com sigui”, encadena set partits complets i pren a Fernando Seoane l'etiqueta de titular fix al mig del camp

Fernando Seoane, titular fins ara en tots els partits, va ser substituït a Girona, en l'últim partit de l'any passat, per primera vegada aquesta temporada. Demà, contra el Múrcia, el gallec estarà, molt probablement, a la banqueta d'inici i veurà com un altre migcampista, Rodri Gimeno, li pren l'etiqueta de jugador intocable. Rodri ha disputat tots els minuts en els set últims partits –els set que ha dirigit fins ara D'Alessandro– i demà també sortirà d'inici en el doble pivot, segurament al costat d'Antonio Longás. Rodri destaca la importància del paper de Longás en la creació. “Si juga ell, cal aprofitar-ho. Necessita tenir la pilota, i quan condueix i fa assistències és molt perillós”, explica Rodri, que considera que el Nàstic ha de derrotar demà el Múrcia “com sigui”. Com que admet que se li fa costa amunt pensar que, per salvar-se, el Nàstic ha d'aconseguir la meitat dels punts, Rodri prefereix no pensar més enllà del pròxim partit. El Múrcia és, segons el valencià, “un rival perillós, a tenir en compte, i que té futbolistes molt contrastats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)