Nàstic

Tot un problema en l'estratègia defensiva

Nàstic. L'equip tarragoní ha rebut gols clau en els tres últims partits en accions a pilota aturada, malgrat que les treballa intensament

Les accions a pilota aturada són molt importants en una categoria tan igualada com la segona A, ja que ajuden a desequilibrar els partits més tancats i difícils. El Nàstic ho sap i Jorge d'Alessandro dedica hores a preparar l'estratègia, tant defensiva com ofensiva. Fins ara n'ha tret ben poc rendiment, ja que fa pocs gols en accions a pilota aturada, i, a més, últimament pateix molt quan les defensa. En els tres últims partits, l'equip tarragoní ha rebut gols clau en aquest tipus de jugades que li han impedit obtenir més punts per abandonar l'última posició.

El gol encaixat dissabte contra el Numància va ser especialment dolorós. El Nàstic va arribar a l'últim quart de partit amb 1-0 i Ruz va cometre una falta lateral sobre Lago Junior, que el superava. L'equip grana, tal com després va explicar D'Alessandro, sabia que el Numància executava aquest tipus de faltes al primer pal per pentinar-la i, tot i això, l'equip tarragoní no va poder rebutjar la pilota, que després d'un parell de rebots va anar a parar als peus de Del Pino, que va marcar el gol de l'empat. En la jornada anterior, a Valladolid, la desfeta del Nàstic (4-0) va començar en un córner mal defensat que Óscar va rematar massa còmodament, amb Rubén Pérez dubtant en la sortida. L'1-0 va arribar quan millor jugava el Nàstic i va precedir dos gols més dels castellans abans del descans. La setmana anterior, l'Almeria va aconseguir els tres punts al Nou Estadi derrotant el Nàstic per 1-2. L'equip andalús va fer el primer gol en una acció assajada que va agafar despistada la defensa grana: Verza va rebre la pilota en curt, a la frontal, i va sorprendre Rubén.

L'1-1 DE DEL PINO

D'Alessandro diu que el Numància va llançar la falta com sabien, però el gol va arribar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)