Nàstic

Solidesa i possessió

Nàstic. La plantilla grana està convençuda que obtindrà la victòria a Las Palmas, en una de les moltes ‘finals' que l'esperen, si no encaixa cap gol aviat i si aconsegueix el domini de la pilota

Amb l'aigua al coll, el cuer de segona A no té més remei que plantejar-se cada partit amb la necessitat imperiosa de guanyar. Serà habitual, per tant, sentir la plantilla del Nàstic parlar de final abans de cada cap de setmana. Diumenge, a Las Palmas, n'hi una, que pren rellevància especial després de la dolorosa ensopegada contra el Numància. “Ara és quan hem d'estar més forts”, va afirmar ahir Longás, que recorda que el Nàstic s'enfronta ara amb equips de la zona mitjana i, sobretot, baixa. L'aragonès busca la part positiva i recorda que, tot i haver-ho fet molt malament fins ara, i haver sumat només 17 punts, l'equip grana té “totes les possibilitats” de salvar-se. Per guanyar a Las Palmas, Longás creu que el Nàstic ha de tenir més possessió que últimament i ha d'impedir que el rival marqui aviat, ja que això el deixaria tocat anímicament. Álvaro Rey està convençut que el Nàstic guanyarà a Las Palmas –de fet, va més lluny i diu que encadenaran quatre victòries–, ja que creu que en els últims partits no ha estat inferior a cap rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)