Nàstic

I ara, sense Powel per gairebé tot el que queda de curs

Nàstic. La lesió del davanter holandès s'ha agreujat sense jugar, ahir ja va ser operat, i estarà uns tres mesos de baixa

El Nàstic no guanya per a disgustos. Encara no fa ni un parell de setmanes, després de jugar al camp del Valladolid, que es va conèixer que Berry Powel hauria d'estar entre tres i quatre setmanes de baixa, i ahir, el club va confirmar que el davanter holandès, màxim golejador de l'equip amb nou gols, ha vist agreujada la seva lesió fibril·lar i pateix ara una avulsió gairebé completa del tendó del quàdriceps de la cama dreta. Amb aquest nou diagnòstic, Powel, que ahir mateix ja va ser operat pel doctor Ramon Cugat, es perdrà gairebé tot el que queda de temporada ja que podria estar aproximadament uns tres mesos allunyat dels terrenys de joc.

El més greu de tot plegat però, a banda de les conseqüències esportives que provocarà la baixa del principal referent en atac del conjunt grana -ha marcat nou dels dinou gols de l'equip- és que Powel s'ha lesionat sense jugar i quan ja començava a encarar la recta final del seu procés de recuperació. De fet, segons el comunicat que va enviar ahir el club grana, l'empitjorament de la lesió, detectat dimarts, es va produir “durant el cap de setmana” i segons sembla degut a un comportament irresponsable del jugador. És per això que el Nàstic ja ha confirmat que en els propers dies obrirà un expedient disciplinari al jugador. Tot indica que serà dilluns, després d'una altra reunió amb els serveis mèdics i el jugador. Algunes informacions apunten a una sortida nocturna de l'holandès dissabte passat com a possible causa de l'agreujament de la lesió. Un aspecte que el club no va entrar a valorar, però que va planar en l'entorn durant tot el dia d'ahir després de l'aparició diumenge, en el perfil de Facebook d'un seguidor, d'una fotografia de Powel en una discoteca de Salou.

Rendiment descendent

El Nàstic, cuer de segona A a sis punts dels llocs de salvació, haurà d'intentar assolir la permanència sense el concurs del seu màxim golejador, tot i que en les darreres setmanes ja havia hagut de contrarestar la sequera de Powel. I és que el davanter de 31 anys, des que es va lesionar contra el Guadalajara en la jornada 14, no ha tornat a ser el mateix. Des d'aleshores, en tres mesos i a causa també d'una altra lesió, només ha disputat sis partits –tres de complets– i tan sols ha marcat un gol, de penal contra l'Almeria, que no va servir per evitar la derrota.

CÀSTIG IMMINENT

L'entitat grana ja ha comunicat que li obrirà un expedient en els propers dies

ESPECULACIONS

Tot apunta a un comportament inadequat del jugador i a una sortida nocturna
Segons el club, la lesió fibril·lar que tenia es va agreujar “durant el cap de setmana”

El club no tanca la porta a fitxar, tot i que serà difícil

X.S.

Amb el mercat de fitxatges tancat, l'única manera possible que té el Nàstic per reforçar-se i suplir l'absència de Berry Powel seria amb un jugador que estigués sense equip. Una opció que el club no descarta del tot, com assegura el director general, Lluís Fàbregas, però que s'entreveu complicada, “tret que hi hagi alguna possibilitat d'incorporar un jugador contrastat; des d'ahir, la secretària tècnica ja hi està treballant”. El més probable, de totes maneres, és que el Nàstic esgoti les seves possibilitats amb el que té. “Aquest mercat d'hivern hem fitxat dos jugadors per reforçar la posició de davanter i que fessin la competència a Powel, com són Hugo Bargas i Orbegozo, i creiem que més que mai ara és quan s'han de reivindicar.” De moment, cap dels dos no s'ha estrenat amb gols, com tampoc ho ha fet un dels altres atacants, Roberto Peragón; ni tampoc un dels altres puntes que va iniciar el curs, Borja Viguera, ara cedit per la Real a l'Albacete.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)