Nàstic

Màxima frustració

El Nàstic, negat en atac, perd al camp de Las Palmas, que va jugar més d'una hora amb un futbolista menys

L'equip grana es podia situar a tres punts de la zona de salvació, però es manté a sis i cuer

NÀSTIC0


LAS PALMAS1


El Nàstic va desaprofitar una gran oportunitat de situar-se a tres punts de la zona de permanència en caure ahir al camp de Las Palmas, que va jugar més d'una hora amb un futbolista menys, una circumstància que afegeix encara més frustració a la situació d'un equip faltat de recursos i de convicció en atac i que es manté cuer i allunyat de la salvació.

Les coses no van començar bé per al Nàstic. Xisco Campos, condicionat per la targeta groga que acabava de veure, no va lluitar prou en una pilota dividida que va guanyar Javi Guerrero i que va anar a parar a Jonathan Viera, que va batre Rubén amb un xut col·locat (7'). El Nàstic va intentar refer-se del cop tenint la pilota i buscant la porteria rival, però li faltava convicció i profunditat. Las Palmas també volia portar el pes del joc i s'apropava a l'àrea de Rubén amb cert perill, com en una acció de Javi Guerrero (15'). La primera bona ocasió del Nàstic va ser una centrada de Dani Abalo rematada per Peragón, ben resposta per Barbosa (27'). Un minut després, Corrales, molt innocent, va veure la segona de dues targetes grogues consecutives per una entrada dura a Dani Abalo. Amb un jugador més, Jorge d'Alessandro va fer entrar un jugador ofensiu, Morán, per un defensa, Mingo i, fins al descans, el Nàstic va portar la iniciativa i va assetjar la porteria de Barbosa, amb ocasions, per exemple, de Longás en una bona acció de Dani Abalo (31') i del jugador gallec, molt actiu (38').

Las Palmas, però, no es limitava a tancar-se ni renunciava a portar perill, tal com va demostrar en el tram inicial de la segona part, amb Jonathan Viera i Vitolo com a principals arguments ofensius i amb un xut de David González al pal com a millor oportunitat (53'). El Nàstic, que no estava prou calmat per controlar el partit, va respondre amb un xut d'Álvaro Rey (55'). Als grana els faltava mobilitat i profunditat per fer mal en atac. Hi va intentar posar més paciència, tocant la pilota per buscar forat en la rereguarda de Las Palmas, que es mantenia amenaçador al contraatac. L'equip tarragoní va estar molt a prop del gol en una falta servida per Álvaro Rey, però Barbosa va volar per rebutjar el cop de cap de Peragón (67'). L'entrada al camp de Tuni i Orbegozo no va millorar les coses per a un Nàstic que no tenia gaires ocasions de gol. A l'àrea de Rubén, Vitolo va perdonar la sentència (78'). Malgrat la superioritat numèrica, el Nàstic va arribar al tram final del partit sense trobar la manera de crear perill i veia com era el rival el que estava més a prop del gol, com en una acció de Mauro Quiroga (88'). Només un cop de cap de Mairata va inquietar, abans d'acabar, Barbosa.

LAS PALMAS: Barbosa, Pignol, Laguardia, Juanpe, Corrales, Javi Castellano, David González, Jonathan Viera (Portillo, 92'), Vitolo (Roque, 91'), Javi Guerrero (Dani Castellano, 75') i Quiroga. NÀSTIC: Rubén, Ruz, Xisco Campos, Mairata, Mingo (Morán, 34'), Arzu, Rodri (Orbegozo, 72'), Longás, Dani Abalo (Tuni, 62'), Álvaro Rey i Peragón. GOLS: 1-0 (7') Jonathan Viera. ÀRBITRE: López Acera. T.G.: Als locals Pignol, Jonathan Viera i Roque, i als visitants Xisco Campos, Rodri, Arzu, Peragón, Mairata, Tuni, Orbegozo i Morán. T.V.: Dues grogues a Corrales (28'). PÚBLIC: 9.187 espectadors.
La decepció és enorme. Hauríem d'haver guanyat, per l'avantatge numèric i perquè hem tingut més possessió, però ens ha faltat encert
Havíem d'aprofitar l'oportunitat, però no hem estat capaços de marcar i així és impossible
Pere Mairata
DEFENSA DEL NÀSTIC
Continuarem lluitant, com en aquest partit. Que l'afició estiri amb nosaltres
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Estic content amb el treball i la dignitat. Hem insistit, hi hem posat els millors efectius, hem intentat aprofitar l'avantatge numèric...

Rubén, el porter amb més partits amb el Nàstic

Rubén Pérez va superar ahir Joaquín Palomo i ja és el porter que més vegades ha defensat la samarreta del Nàstic en la lliga, amb 183 partits. Ahir, però, no era una dia de celebracions per al porter aragonès, que després del partit, als micròfons de Tarragona Ràdio, va confessar que estava “fotut” per la derrota i per no haver pogut aprofitar l'oportunitat de situar-se a tres punts de la zona de salvació. Rubén va lamentar la falta de gol del seu equip, però va assegurar que lluitaran fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)