Sabadell

ENTREVISTA A JUANJO CIÉRCOLES

MIGCAMPISTA DEL SABADELL

“Vull demostrar al ‘mister' que estic a punt”

Juanjo, clau en l'ascens, no està tenint tants minuts com el curs passat

El jugador, amb treball, ja l'ha superada

Dissabte passat Juanjo Ciércoles (l'Hospitalet, 27-05-1988) va tornar a la titularitat set jornades després. Ho va fer amb un gran marcatge a Valerón clau, igual que la seva ajuda en la sortida de pilota, per a la victòria del Sabadell. “El que ha fet Juanjo ja ho heu vist tots”, es va limitar a dir Lluís Carreras al final del partit. El pivot, un dels millors jugadors, juntament amb Cuenca, de la temporada passada, no està tenint gaire continuïtat enguany, però espera aprofitar l'absència d'Hèctor Simon (també serà baixa contra l'Hèrcules) per no deixar la titularitat.

Enguany no està tenint tanta continuïtat com la temporada passada, en què va ser una peça molt important per a l'ascens de categoria...

Vaig començar la temporada malament per l'operació de pubis. Ara ja no noto molèsties i és gràcies a tot el que he treballat. També haig de fer coses fora dels terrenys de joc per no tenir molèsties, però ara mateix estic al cent per cent.

I, a més, no deu ser fàcil amb una competència tan ferotge amb Hèctor Simon...

Hèctor Simon sempre ho fa molt bé. Jo sempre he dit que la competència és molt bona, que et fa millorar i que no permet en cap cas gens de relaxació. Estic entusiasmat que ho faci bé, perquè al final el que compta és l'equip i ens està anant molt bé per a la temporada que està fent l'equip.

Es recordarà, però, el marcatge que vostè va fer dissabte a Valerón...

Feia jornades que no jugava i volia demostrar a l'entrenador que sóc aquí, que estic a punt. Sobre el partit sí que és veritat que tenia una motivació especial per marcar Valerón perquè no ens fes mal aquí a casa.

Es pot caure en el perill de la relaxació després de guanyar tot un Deportivo?

Els partits sempre els plantegem igual, vingui qui vingui i toqui qui toqui. Tenim clar que hem de tenir la mateixa concentració, la mateixa exigència i el mateix treball, sobretot en la línia defensiva, que és el que està funcionant.

Precisament aquesta està sent una de les claus en els últims partits. Què ha canviat en relació amb les primeres jornades?

Crec que faltava que recordéssim una mica més la faceta defensiva. Potser el mister donava per sabudes coses que ens ha hagut de recordar, i de vegades va bé aquest recordatori.

Fins i tot va funcionar contra tot un Deportivo, senyal que les coses van bé...

Fa aproximadament quatre partits que millorem en aquesta faceta i cal continuar en aquesta línia. Això sí, després, quan tinguem la pilota, continuar amb la nostra filosofia, que és tocar, jugar i intentar arribar a dalt.

Què espera vostè de l'Hèrcules?

Anem al seu camp i sabem que costarà molt, però si nosaltres estem al cent per cent i estem molt concentrats confio que fins i tot puguem guanyar els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció