Sabadell

Falcón vola més alt

Sabadell. El porter de l'Hèrcules va evitar que el conjunt arlequinat puntués malgrat jugar més bé que el seu rival en un partit amb moltes ocasions i un aclaparador domini visitant

SABADELL0

HÈRCULES1

Com si es tractés d'una continuació del partit de la primera volta, el Sabadell no va ser capaç de treure res de profit a efectes de classificació del gran partit que va fer ahir contra l'Hèrcules. El conjunt alacantí es va encomanar, igual que en el partit d'anada i igual que en tota la lliga, a la figura del seu porter. Ismael Falcón va aturar tot el que va poder i més, i l'Hèrcules va imposar la seva habitual llei del mínim futbol per aferrar-se als llocs de promoció d'ascens i deixar un Sabadell que continua amb la sequera de victòries a domicili que dura una volta sencera. Ahir va tenir una gran oportunitat, però Baha, en una tarda especialment erràtica en què fins i tot va fallar un penal, no va encertar i va deixar de buit els arlequinats.

Com acostuma a fer el Sabadell, els primers minuts van ser de tempteig fins que es va decidir a agafar la iniciativa. Ho va intentar Òscar Ramírez per la banda dreta posant una pilota per baix a Baha, que no va encertar (20'). Els locals van trigar a reaccionar, però van tenir l'oportunitat més clara de la primera part després que Gilvan desaprofités una passada de la mort i enviés la pilota massa desviada. Malgrat aquesta ocasió el Sabadell estava prenent el pols al partit. Els de Carreras van començar a trenar possessions molt llargues que acabaven amb molt de perill. Ezequiel va enviar als peus de Samuel una pilota que va picar el travesser (42') i Hidalgo va pentinar de cap una centrada, en l'última de la primera part, fora per poc.

Després de la represa, l'Hèrcules es va decidir a apujar les línies per evitar el perill dels arlequinats, que només arribaven quan aconseguien fer rodar la pilota. Tiago Gomes va estavellar en el pal un xut des de molt lluny (48') i Gilvan va provar De Navas instants després. Amb el pas dels minuts, els arlequinats van aconseguir sortir d'aquesta pressió, però Falcón va fer impossible el gol visitant. Baha va ser molt a prop amb un xut després d'una gran retallada que va enviar massa fluixa a les mans del porter i, moments després del gol, el mateix davanter va veure com el porter treia una mà impossible (67'). I és que entre jugada i jugada, Samuel es va encarregar de fer efectiu el cruel tòpic de qui perdona la paga. Amb un córner penjat, el central va enviar al fons de la xarxa un cop de cap net.

Penals fallats

La superba actuació de Falcón va agafar tints èpics quan va aturar a Baha una pena màxima. El perdó del Sabadell no va tenir límits i encara que ho va intentar diverses vegades, la moral visitant ja era massa baixa per poder marxar amb alguna cosa del Rico Pérez. L'únic que la va mantenir intacta va ser De Navas, que es va posar al nivell del seu homòleg aturant un altre penal en l'últim sospir.

LUNA DEBUTA I CANVIEN LANZA EN EL MINUT 40

Lluís Carreras va premiar Adrián Luna després del gran partit que va fer dimecres passat contra la selecció amateur i li va donar els primers minuts de la temporada. El jugador uruguaià cedit per l'Espanyol va substituir Òscar Ramírez quan quedaven deu minuts de partit i no va tenir gaire incidència en el joc. El que tampoc en va tenir va ser Manu Lanzarote, que va ser substituït per Ezequiel instants abans del descans. “El canvi de Lanza ha estat tàctic. Buscava més un contra un, però no ha sortit bé”, va reconèixer Lluís Carreras en la roda de premsa després del partit.
HÈRCULES: Falcón, Sergio, Samuel, Mora, Arbilla, Diego Rivas, Abel Aguilar, Tiago Gomes (Urko Vera, 59), Tote (Callejón, 59'), Gilvan i Míchel (Escassi, 91'). SABADELL: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo, Juanjo, Puigdollers, Antonio Hidalgo (Florian, 72'), Òscar Ramírez (Luna, 81'), Baha i Lanzarote (Ezequiel, 40'). GOLS: 1-0 (60') Samuel. ÀRBITRE: Valdés Aller. T.G.: Als locals Urko Vera i Mora; als visitants Toni Lao, Antonio Hidalgo, Olmo, Ezequiel Calvente, Juanjo i Pablo Ruiz. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 8.500 espectadors al José Rico Pérez.
No marxo content pel resultat, perquè hem perdut, però sí pel treball que hem fet
Lluís Carreras
Entrenador del sabadell
L'equip ha merescut com a mínim un punt per joc, ocasions i actitud. Hem jugat molt bé
Manu Redondo
LATERAL DEL SABADELL
Ens hem de quedar amb la imatge de l'equip i no amb el penal, que és només culpa meva