Sabadell

El davanter Nabil Baha entona el ‘mea culpa'

Sabadell. El futbolista no s'amaga i es va mostrar autocrític per haver fallat un penal al camp de l'Hèrcules que hauria pogut suposar un punt

“Estic emprenyat amb mi mateix per haver fallat el penal”, va confessar un autocrític Nabil Baha. “Durant el viatge hi vaig estar pensant, perquè no me'l podia treure del cap”, va afirmar. El davanter arlequinat, que dissabte va repetir titularitat per segona setmana consecutiva en detriment de Florian, no va tenir la seva millor tarda amb el Sabadell. A banda de l'error en el llançament de la pena màxima, que li va aturar Falcón i hagués servit al Sabadell per puntuar en la visita al José Rico Pérez, Baha va estar erràtic durant els noranta minuts. Lluny d'amagar-se, però, el davanter va acceptar la seva culpa i va explicar que havia assumit la responsabilitat des dels onze metres i va demanar la pilota perquè “tenia confiança”.

Primer penal errat

El penal fallat per Baha al camp de l'Hèrcules és el primer que falla el Sabadell des del començament de la temporada. Fins ara, la responsabilitat havia recaigut en Juvenal (contra el Xerez, en la jornada 1), Aarón Bueno (contra l'Alcorcón, en la jornada 9) i Manu Lanza (contra el Xerez, en la jornada 22) i tots tres havien marcat. Cap, però, ha repetit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció