Sabadell

Hèctor Simón, descartat

Sabadell. El migcampista de Llançà es va exercitar al marge dels seus companys i no podrà jugar el derbi d'aquest dissabte. Olmo i Lanzarote no es van entrenar ahir, però hi seran

Al contrari del que es podia pensar en un principi, Hèctor Simón arrossega problemes a l'os astràgal del peu dret que el tindran encara alguns dies més de baixa. El de Llançà ja s'ha perdut dues jornades per culpa d'aquesta petita lesió i, encara que de mica en mica va notant menys molèsties, no entrarà en la convocatòria d'aquest dissabte contra el Barça B. Com ja va passar contra el Deportivo i l'Hèrcules, el seu lloc l'ocuparà Juanjo Ciércoles, que ha fet dues grans actuacions en les últimes dues jornades que ha sortit des de l'inici.

Olmo i Lanza, a part

En l'entrenament d'ahir, Jesús Olmo i Manu Lanzarote tampoc es van exercitar amb la resta del grup. Olmo, amb una tendinitis al taló d'Aquil·les, i Lanzarote, amb molèsties a l'empenya, han fet treball específic de recuperació, encara que tot fa pensar que sí que podran ser en el derbi català.

D'altra banda, tant Eneko com Fito i Fran Piera continuen amb el procés de recuperació de les seves respectives lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció