Sabadell

El repte de cada 15 dies

El Sabadell vol trencar d'una vegada per totes la sequera lluny del territori vallesà, on no guanya des de fa cinc mesos i mig; a Huelva, però, fa 31 anys que no hi guanya

Agustín serà titular i el dubte és saber on jugarà Ramírez

Després de l'empat de fa una setmana a casa contra el Barça B (0-0), el Sabadell visita aquesta tarda (18.00 h) el Nuevo Colombino amb la mateixa missió que cada cop que el conjunt arlequinat juga lluny de territori vallesà. Guanyar a domicili i trencar una sequera que dura des de l'1 d'octubre passat és el gran objectiu que persegueixen els de Lluís Carreras cada quinze dies des de fa ja cinc mesos i mig. La visita a Huelva, on el Sabadell només ha guanyat un cop en la història, i d'això ja en fa més de tres dècades (0-1 en el curs 1980/81), i el fet que el Recre no perdi des de fa més d'un mes no permet ser precisament optimista, però la veritat és que comença a ser hora de posar fi a la cançó de l'enfadós.

D'ambició no en falta i Ezequiel, que podria repetir titularitat a l'extrem –dissabte passat va jugar per primer cop els 90 minuts d'ençà que va fitxar pel Sabadell–, assegurava en declaracions al web del club: “Estem jugant bé, però ara ja ha arribat el moment de donar un cop de puny sobre la taula i sumar d'una vegada tres punts fora de casa.” La continuïtat de l'exjugador del Betis en l'onze ve condicionada, en part, pel fet que Carreras aposti per retrocedir Òscar Ramírez al lateral esquerre, tal com ja va fer contra el Barça B –Manu Redondo està sancionat i, a més, pateix un trencament al bíceps femoral de la cama dreta que el tindrà prop d'un mes de baixa. L'altra opció seria mantenir Ramírez a l'extrem i apostar per Bermudo. Qui jugarà segur és Agustín, al lloc d'Olmo –també està sancionat i a part té una tendinitis–, formant parella a l'eix amb Pablo Ruiz. Fran Piera té lumbàlgia i Samuel és la gran novetat en la llista.

Al Recreativo, el tècnic Juanma Rodríguez –va debutar a la banqueta del degà del futbol estatal la setmana passada contra l'Almeria (2-2) després que Álvaro Cervera firmés pel Racing de Santander– té els dubtes del defensa Manolo Martínez, amb molèsties cervicals, i el migcampista Fidel, amb problemes musculars. En atac, Asen i l'exjugador del Mallorca B, Sergi Enrich, tornen a la llista.

Tenim dues baixes importants en defensa, però tenim fons d'armari i bones alternatives
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL SABADELL
A nosaltres ens està faltant encert [l'equip no marca a fora des del 15 de gener], però em consola el fet de crear ocasions
El Recre és un equip molt complet i el canvi de tècnic el pot motivar més, perquè tothom voldrà demostrar que és vàlid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)