Sabadell

Empat sense alarmismes

Sabadell. Els homes de Lluís Carreras paguen massa car un error d'Òscar Ramírez i continuen sense guanyar a domicili encara que tornen a crear molt bones sensacions amb bon futbol

sabadell1


recreativo1


La tranquil·litat que dóna tenir la salvació encarrilada i no posar-se gaires més objectius que gaudir d'aquesta categoria jornada rere jornada provoca que les males ratxes tinguin un impacte relatiu. El Sabadell gaudeix i fa gaudir aquesta categoria i ahir ho va tornar a fer al Nuevo Colombino, encara que va tornar cap al Vallès Occidental sense els tres punts. Ja fa cinc mesos i mig que no en suma tres fora de casa, però amb partits com el d'ahir tampoc cal posar el crit al cel.

Sobretot perquè el Sabadell va tornar a jugar molt bé. Ja des de l'inici els de Carreras van tenir la pilota als peus davant un Recre disposat a cedir terreny. Lluny de pressionar la sortida, els andalusos van fer bé d'esperar al seu camp, reduint els espais en la zona de creació arlequinada. Després d'uns minuts en què el més destacat va ser una centrada xut de Matamala i un xut llunyà d'Ezequiel, la cosa estava sota control. Però si bé tocant i tocant el Sabadell es trobava còmode a la gespa del Nuevo Colombino, una imprecisió d'Òscar Ramírez va provocar que aquesta comoditat es transformés cruelment en el gol local. Berrocal va aprofitar la passada erràtica del –ahir– lateral esquerre i en segona instància va superar De Navas després que el Sant refusés la primera rematada.

El Sabadell encara va tenir més la possessió de la pilota, però obligat per un Recre que es va tancar en el propi camp. Amarrant l'1 a 0, com és habitual en els de Juanma Rodríguez, va acabar una primera part on només va destacar una ocasió provocada per una mala sortida de Manu en un servei de córner.

Posant la directa

Als cinc minuts de la segona part, el Sabadell ja va empatar gràcies a una gran jugada de Juvenal que va culminar Arteaga. Els dos exjugadors del Recre van posar l'empat en un partit que d'ençà va canviar radicalment. Sobretot en voluntat, ja que els locals van intentar ser un pèl més verticals a la recerca dels tres punts.

El Sabadell, però, va continuar posant sota control un partit que va acabar morint tot i l'empenta que hi van posar els dos conjunts. Ningú va voler perdre el que no havia sabut guanyar fins llavors.

RECREATIVO: Manu Fernández, Córcoles, Borda, Manolo Martínez, Fernando Vega, Javi Álamo, Matamala, Ramón Arcas, Aitor (Juan Villar, 72'), Pablo Sánchez (Jesús Rubio, 61') i Berrocal (Sergi Enrich, 79'). SABADELL: De Navas, Toni Lao, Agustín, Pablo Ruiz, Òscar Ramírez, Juanjo, Juvenal, Arteaga (Luna, 80'), Lanzarote (Hidalgo, 88'), Baha (Florian, 72') i Ezequiel. GOLS: 1-0 (26') Berrocal. 1-1 (50') Arteaga. ÀRBITRE: Martínez Munuera (Valencià). T.G.: Al local Jesús Rubio; als visitants Juvenal i Juanjo. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 5.500 espectadors al Nuevo Colombino.
Continuem sumant i hem de continuar sent optimistes de cara al futur
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
He vist un partit bastant igualat, potser amb més ocasions i possessió nostra. Crec que no ha estat just el resultat
Anem partit a partit sabent que tenim el coixí per sota però buscant el màxim de punts
David Arteaga
migcampista del sabadell

El club arriba als 4.000 socis

El Centre d'Esports Sabadell ja ha arribat a la xifra rodona dels 4.000 socis –de fet, ara mateix està en 4.003– després que divendres passat diversos jugadors i alguns membres del cos tècnic ajudessin l'entitat arlequinada a aconseguir aquest objectiu. Membres de la plantilla i l'entitat es van oferir a fer el carnet a alguns dels seus familiars més propers just abans de marxar cap a Huelva.

Finalment, gràcies a les diverses campanyes que ha anat llançant el club per mitjà dels seus jugadors i tècnics, i també al carnet de mitja temporada, el club ha assolit la fita que es va marcar només començar el curs. Amb aquest nombre de socis, el Sabadell, a més a més, supera el rècord d'abonats de l'entitat a segona divisió, que estava en 3.767 la temporada 1992/93, l'última del club a la categoria de plata. I amb els 4.000 i escaig dobla gairebé els registres del curs anterior, quan el Sabadell militava a la segona divisió B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció