Sabadell

Plantats a terra de ningú

Sabadell. Els arlequinats veuen llunyà ja el perill de les posicions de descens i es troba a la part mitjana de la taula en espera de sumar els 13 punts que certifiquin matemàticament la salvació

Matemàticament, són 13 punts els que separen el Sabadell de la salvació assegurada. 37 en té ara el conjunt arlequinat, que navega sense rumb a la part mitjana baixa de la taula classificatòria. Amb aquests números només li caldrà guanyar quatre partits i empatar-ne un altre dels 13 que queden de competició per poder dir matemàticament que l'any vinent continuarà jugant a la categoria de plata. Fins i tot menys, perquè les males dinàmiques que presenten els equips de la part baixa de la classificació fa indicar que fins i tot caldran menys punts per salvar-se.

Amb tot, els arlequinats han encadenat dues sèries de bones dinàmiques –una al principi de temporada i l'altra darrerament– que han permès encarrilar l'objectiu de l'inici de temporada: la salvació. Tot i que la plantilla i el cos tècnic encara adopten el discurs d'anar partit a partit només un daltabaix sense precedents i una encara més improbable reacció dels equips de baix faria que el Sabadell acabés jugant la temporada vinent a la segona divisió B.

Augmentar els socis

Són 13 partits en els quals l'equip vol fer gaudir mitjançant el seu joc al públic que s'acosti a la Nova Creu Alta. 13 partits que tenen els futbolistes com a equip de demostrar al públic que l'any vinent poden confiar en ells. Primer, per augmentar els 4.000 abonats que aquesta temporada s'han assolit i després per, esportivament, donar oportunitats per jugar a tothom. Amb una plantilla de 25 jugadors i sense l'objectiu de ficar-se entre els sis millors de la categoria de plata, Lluís Carreras podrà donar entrada a molts jugadors que al llarg de la temporada no han tingut gaires oportunitats.

A més a més, sense les preocupacions que donen les obligacions esportives, la direcció esportiva podrà actuar amb les renovacions i amb els nous fitxatges amb molta més tranquil·litat que la temporada passada.

El tedi, a les grades

L'afició arlequinada per desgràcia ja coneix de múltiples temporades l'avorriment que dóna un curs sense objectius. Ho ha experimentat sobretot en els últims anys a segona B, en què l'equip no tenia el pressupost tan alt per pujar ni tampoc tan baix per baixar.

Les similituds d'aquells cursos amb l'actual són moltes, però s'esvaeixen de seguida quan l'aficionat del Sabadell pensa en els equips contra el qual lluita. No és el mateix jugar una jornada 37 a Dénia que fer-ho en l'ambient d'un Martínez Valero. El tedi, doncs, un mal menor.

MATEMÀTIQUES

Si el Sabadell suma 13 punts dels 39 que queden haurà certificat la salvació

AVANTATGES

La secretaria tècnica podrà treballar amb més tranquil·litat que el curs passat

INCONVENIENTS

Un curs sense objectius pot fer minvar la connexió del públic amb l'equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció